ТОП-5 мікрохвильових печей: рейтинг 2020 від Stylus*

ТОП-5 мікрохвильових печей: рейтинг 2020 від Stylus*
Мікрохвильова піч допомагає економити час. Пристрій дозволяє швидко розігріти їжу або розморозити, а деякі моделі можуть навіть запікати продукти. З мікрохвильовкою зібратися вранці на роботу або нагодувати сім'ю смачною вечерею стає набагато простіше та швидше.

Експерти інтернет-магазину техніки Stylus склали рейтинг з п'яти найбільш продаваних сьогодні моделей. У нашому матеріалі ви дізнаєтеся, яка мікрохвильова піч для дому найкраща, та на які технічні характеристики варто звертати увагу при виборі даної техніки.

Samsung MG23K3515AS – потужна та функціональна

Головним параметром будь-якої печі є потужність, що вимірюється в традиційних для електродуховки «ватах». Модель MG23K3515AS від «Самсунг» має високу потужність для техніки свого класу, що становить 1250 Вт. Завдяки цьому піч вміє:

- швидко розморожувати продукти після глибокої заморозки;
- розігрівати за лічені хвилини тарілки з їжею;
- доводити воду до кипіння за кількапару хвилин.

Така піч відмінно підійде для великої родини. Пристрій забезпечить вам економію часу, оскільки страви будуть досягати необхідної температури максимально швидко.

Samsung ME83X – стильна і надійна

Ще одна модель від Samsung, ME83X – вибір поціновувачів стильного сучасного дизайну. Мікрохвильовка має дзеркальне покриття дверцят з гармонійно вписаним дисплеєм та блоком з кнопками управління. Завдяки такому дизайну пристрій вдало виглядатиме на кухні в скандинавському стилі або мінімалізм.

Технічні можливості апарата на середньому рівні:

- потужність 800 Вт;
- шість рівнів регулювання потужності СВЧ;
- 23 л корисного об'єму;
- керамічне внутрішнє покриття.

LG MH6336GIH – смачні страви на вбудованому грилі

Якщо стандартного функціоналу мікрохвильовки вам недостатньо, фахівці радять придивитися до моделі LG MH6336GIH. Девайс оснащено грилем з потужністю 900 Вт та встановлено 14 вбудованих програм приготування. З допомогою такої печі легко запекти картоплю чи м'ясо, приготувати смачні овочі або рибу з максимальним збереженням корисних речовин.

Gorenje MMO 20 DBII – ідеальний баланс ціни й функціоналу

Стильна та сучасна мікрохвильовка MMO 20 DBII від Gorenje – ідеальне рішення для практичних людей, які не готові переплачувати за непотрібні функції. Це невелика піч, об'ємом всього 20 л та потужністю 800 Вт. Тут немає гриля або сенсорного управління, проте все максимально просто та зрозуміло:

- є вісім програм автоматичного приготування страв;
- механічне регулювання потужності роботи;
- яскравий невеликий дисплей та класичні механічні кнопки.

У Gorenje MMO 20 DBII немає нічого зайвого, тому пристрій чудово підійде для повсякденного використання в будь-якій сім'ї.

Horizont 20MW700-1378AAW – бюджетна й ефективна

Вартість усіх перерахованих вище мікрохвильовок була більше 2000 грн. Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні такої суми, однак хочете купити девайс – зверніть увагу на Horizont 20MW700-1378AAW. Її вартість на момент написання статті у магазині «Стилус» становить 1479 грн.

За ці гроші ви отримаєте:

- потужність 700 Вт;
- повну механіку на важелях управління, без дисплея;
- стильний сучасний дизайн;
- якісне внутрішнє покриття.

Мікрохвильовка – важливий та потрібний елемент на будь-якій кухні. Обов'язково придивіться до однієї з перерахованих вище моделей: можливо, саме вона закриє всі ваші потреби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.