Яку кавомашину вибрати для готелю*

Яку кавомашину вибрати для готелю*
Приймаючи рішення про покупку кавомашини в цілях комерційного використання важливо провести попередні розрахунки. Необхідно чітко оцінити сферу застосування, місце розташування, інтенсивність використання, цільову аудиторію для якої купується така техніка. При покупці кавомашини для готелю важливо передбачити питання статусу, престижу закладу, продуктивність кавового апарату, його зовнішній вигляд. Грає роль думка власника готелю, а також його фінансові можливості.

Основні правила вибору кавомашини на ресепшен



Важливість якісного оформлення стійки адміністратора переоцінити складно. Ця обличчя готелю, тому все повинно бути оформлено відповідним чином, з шиком і функціонально. Додаткову перевагу забезпечить кавомашина на ресепшен, за допомогою якої можна підвищити якість обслуговування клієнтів, їх лояльність по відношенню до закладу. Якісна професійна кавомашина повинна бути:

• Продуктивна. Кавомашина повинна бути в змозі забезпечити якісним напоєм досить велику кількість відвідувачів;
• Багатофункціональна. Статус закладу істотно підвищиться, якщо кавоварка на ресепшені буде здатна готувати не тільки якісний американо, а й інші види популярного напою: капучино, латте, еспресо, гіркий шоколад;
• Стильна і сучасна. Дизайн має значення;
• Проста і зручна в обслуговуванні. Функції бариста адміністратору, швидше за все, не потрібні, інших завдань вистачає. Тому кавовий апарат повинен бути максимально автоматизований, а управління - простим і зрозумілим на інтуїтивному рівні.

Немає сенсу говорити про те, що якісна кавоварка, в тому числі та, що встановлюється в зоні ресепшен, повинна готувати ароматні напої з зернової кави. Інші типи техніки також можуть бути використані, але не в даному місці. І, звичайно ж, перевагу слід віддавати відомим брендам.

Кавомашини в номери готелю



Звичка випивати чашку кави вранці і ще 1-2 протягом дня поступово переходить в традицію. Тому власники готелів, що піклуються про престиж і статус свого закладу, повинні подбати про своїх постояльців. Тим більше, що для оснащення номерів (за винятком Президентських) можна використовувати недорогі компактні моделі. Найкраще для установки в номери готелів підійдуть такі типи кавоварок:

• Краплинні. Це найбільш простий і доступний варіант, що дозволяє швидко отримувати каву шляхом перегонки води через заздалегідь подрібнену кавову масу. Прості, недорогі, забезпечують приємний смак і аромат. Недолік - обмежений асортимент напоїв;
• Ріжкові. Кавоварки ріжкового типу ідеально підходять для приготування класичного еспресо (а також інших напоїв на його основі). Такі моделі часто комплектуються капучинатором, вбудованою кавомолкою, що дозволяє підвищити якість кави і розширити функціонал застосування кавової машини;
• Капсульного типу. Це повністю автоматизований прилад, в якому приготування кави відбувається за рахунок використання порційної вакуумної капсули. Такі апарати прості у використанні, досить зручні, але мають вкрай обмежений функціонал.

Підведемо підсумок

Приймаючи рішення про покупку кавомашини в готель, важливо правильно розставити пріоритети використання такого обладнання, а також вивчити основні характеристики. Це допоможе правильно підібрати конкретну модель і купити кавоварку на ресепшен або в номер готелю з кращим співвідношенням ціни і якості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.