Чому спеціальні навушники необхідні геймерам?*

Чому спеціальні навушники необхідні геймерам?*
Геймери новачки часто користуються звичайними навушниками. Однак для серйозних змагань без спеціальної гарнітури на зразок HyperX Cloud Stinger просто не обійтися. Вкладаючи гроші в такий пристрій, ви значно підвищуєте шанси на перемогу. А це означає визнання та призи, тож інвестиції є цілком виправданими. У більшості ігор дуже важливою є швидкість реакції. Зір та слух допомагають реагувати своєчасно, а якісна гарнітура сприяє цьому. З нею ви отримуєте значну перевагу в порівнянні з людьми, які користуються менш якісним обладнанням.

Загальна якість звуку

Чим краще відтворюється звук, тим більше важливої інформації ви отримуєте. Наприклад, гравець почує навіть тихі кроки противника, який підкрадається з-за стіни. Напрямок пострілу, тип використовуваної зброї, перезарядка, - про все це (та багато чого іншого) розповідають звуки.

В цьому випадку вартість справді має значення. Найкращі гарнітури просто не можуть бути дешевими, адже в них реалізовані найсучасніші технології.

Важливою функцією ігрової гарнітури є блокування сторонніх звуків. Через них ви ризикуєте не почути щось справді важливе. Пам’ятайте – мають значення навіть найменші деталі. Блокування зовнішніх шумів дозволить зосередитися на грі навіть у шумному середовищі. На турнірах зовсім не тихо – звідусіль чути клацання по клавіатурі, викрики і т.п. Це може бути проблемою – але не з якісною гарнітурою.

Комунікація

В ігровій гарнітурі обов’язково присутній мікрофон. Ви зможете повноцінно спілкуватися з друзями під час гри. Для перемоги без якісної комунікації просто не обійтися. Ви повинні постійно узгоджувати свої дії, передавати інформації про місцезнаходження ворогів, організовувати оборону тощо. Часто причиною програшу є саме те, що сильні поодинці гравці не вміють об’єднатися в команду. З професійною гарнітурою це стає набагато простішим.

В ігрових навушниках якісно реалізований захист від перешкод сигналу. Хрипіння, шипіння та інші порушення сигналу для професійного геймера просто неприпустимі.

Задоволення від гри

Реалістичні звуки та блокування зовнішніх шумів не лише підвищують шанси на перемогу. Ви краще входите в гру, можете відчути себе її частиною. Те, що відбувається на екрані, здається значно ближчим. Ви отримуєте більше задоволення від такого проведення часу. Сучасні ігри дуже реалістичні. Але зрозуміти це можна лише з відповідним обладнанням: великим монітором, потужним комп’ютером і, звичайно, якісною геймерською гарнітурою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: навушники
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.