Медики філії поліклініки Луцька бояться скорочень, ‒ депутат

Медики філії поліклініки Луцька бояться  скорочень, ‒ депутат
Колектив відділення КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» стурбований ймовірним скороченням штату у зв’язку зі зменшенням кількості дільниць.

Таку інформацію 26 червня під час засідання Луцької міської ради повідомив депутат Андрій Осіпов у запиті до прокурора Луцька Сергія Даніліна та начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігоря Ващенюка.

Йдеться про відділення на вулиці Львівській,63. Андрій Осіпов просить провести перевірку ймовірного порушення трудових прав працівників медзакладу, а також вирішити питання про збереження усталеного режиму роботи відділення.

«Так, за даним відділенням було закріплено 8 дільниць. Найближчим часом місцева влада планує зменшити кількість дільниць до 5, передавши три дільниці до відання амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 (Центр первинної медичної допомоги). Це зруйнує усталену і перевірену роками систему відносин та призведе до несприятливих наслідків», - зазначив депутат.

«Трудовий колектив вважає, що зменшення кількості дільниць неодмінно потягне за собою скорочення серед персоналу, в тому числі на даний час існує 2 ставки санітарок, а згодом існуватиме одна така посада, з 3 реєстраторів буде запроваджено 1,5 ставки, з яких два реєстратора працюватимуть по 0,75 ставки, а один реєстратор буде звільнений», - йдеться у зверненні.

Окрім цього, зі слів депутата, колектив стурбований тим, що відділення фактично обслуговує і доросле населення, втім у статичних даних відображаються лише пацієнти-діти. Водночас на обсяг заробітної плати це ніяк не впливає.

Запит депутата колеги не підтримали. За проголосували лише 17 обранців громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медики філії поліклініки Луцька бояться скорочень, ‒ депутат
26 червень, 2013, 11:00