У Луцьку судили бізнесвумен, в якої працювали «нелегали»

У Луцьку судили бізнесвумен, в якої працювали «нелегали»
У Луцьку на лаву підсудних потрапила підприємець, в якої "нелегально" працювало 10 водіїв.

Жінка, яка займалася перевезенням пасажирів, аби не сплачувати податки не укладала трудових договорів з працівниками та не заносила відомостей про роботу в їх трудові книжки, - пише Під прицілом.

Бізнесвумен не проводила через бухгалтерію виплату заробітної плати, а тому не вносила необхідних відрахувань в дохід держави. Таким чином жінка скоїла кримінальний злочин.

Натомість в підготовчому судовому засіданні захисник обвинуваченої попрохав суд закрити кримінальне провадження, оскільки жінка щиро покаялася.

Суд також врахував, що обвинувачена вчинила злочин, який відноситься до категорії невеликої тяжкості, до того ж, вона вперше притягається до відповідальності, розкаялася у вчиненому та відшкодувала збитки.

Тож, Луцький міськрайонний суд вирішив звільнити жінку від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям, а провадження по даній справі закрити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фіг зна про шо пишуть ...таке враження що оповідання складають...де якийсь конкретне речення в цій статті. .Хто шо коли ...афігеть ...фурналісту тре перекваліфіковуватись в письменника
Відповісти
Або зовсім не пишіть, або вказуйте хоча б маршрут перевезень. Я знаю одну таку жінку-підприємця і знаю, звідки й куди ходять її маршрутки. Пам"ятаю, як вона починала свій шлях у бізнесі... Отже, тепер буду переживати за неї і думати про неї... А раптом це не вона? Бачимося рідко, раз на кілька років, телефону її я не маю...
Ну от навіщо таке робити, панове журналісти?
Відповісти
В Луцьку бізнес ВУМЕН одна, це Натаха Кушнір - прокурорська "золота ручка", всім хватило 50 млн. грн кредитів, віті і льоші в тому числі......
Відповісти
Конкретику, конкретику давайте: прізвища, що, де, коли і як. А то виглядає як казочка: у деякому царстві, у деякому госудерстві жили були деякі люди. ... і я там був, мед пиво пив. а хто слухав - молодець))
Відповісти
Таке враження, що вони тільки одне прізвище мають право називати - Палиця...
Відповісти
Вибачте, що напишу по-російські : " Если кто-то кое-где у нас порой ..." Здається, все конкретно і зрозуміло.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку судили бізнесвумен, в якої працювали «нелегали»
27 червень, 2013, 15:18