Де вигідно і безпечно обміняти валюту*

Де вигідно і безпечно обміняти валюту*
Час, в якому ми живемо, не можна назвати стабільним. Ніхто не знає, яка ситуація складеться завтра, а практично всі зміни не тільки в усьому світі, але і в окремих країнах впливають на стан фінансового ринку та на курс долара. Для того, щоб бути більш захищеним і відчувати хоч якусь упевненість в завтрашньому дні, велика кількість людей зберігають гроші в різних валютах. Найчастіше цією валютою є долар, євро і фунти.

Обмін валют – це процес, за який потрібно заплатити комісію. У різних обмінниках цей відсоток різниться, тому необхідно вибирати такий обмінний пункт, який максимально заощадить ваші гроші. Пошук і порівняння різних обмінників може зайняти багато часу, тому ми хочемо вам представити обмінник валют компанії "КітГрупп", які працюють на найвигідніших умовах для клієнтів.

Обмінник "КітГрупп"

Обмінник "КітГрупп" має мінімальну комісію, а їх курс найпопулярніших валют є одним з кращих, тому співпрацюючи з ними ви отримуєте вигідні умови. Крім цього, у їх обмінника існує велика кількість інших переваг, до основних з яких можна віднести те, що вони не стягують додаткові відсотки за обмін валют, а також надають бонуси для своїх постійних клієнтів. "КітГрупп" має не тільки роздрібний, але й оптовий продаж і купівлю валют.
Зручністю використання їх сайту є те, що кожен день оновлює курс, тому ви завжди можете бачити актуальну вартість тієї чи іншої валюти.

Багато з їх кас працюють щодня, тому у вас завжди є можливість купити або продати валюту. А якщо ж у вас зараз немає часу для того, щоб приїхати в касу, а курс саме той, що вам підходить, "КітГрупп" має функцію замовлення валют саме тієї фіксованої вартості. Це дійсно зручно, адже курс долара та інших валют може змінюватися кілька разів на день.

Найвигідніший курс долара в Україні

Ніхто не хоче переплачувати, тому люди шукають найбільш вигідні для себе пропозиції. Важливо розуміти, що на курс долара впливає велика кількість чинників, які складно запобігти або змінити.

Купити або продати валюту можна в декількох місцях:

• банки;
• обмінники;
• чорний ринок.

В офіційних установах, таких як банки, курс долара встановлюється НБУ, їх курс не завжди є прийнятним для людей. А ось на чорному ринку або в обміннику система трохи інша. Звичайно, найпривабливішу ціну можна знайти на чорному ринку, але важливо розуміти, що там більше шахраїв, ніж людей, які дійсно готові вам продати або купити у вас валюту за вказаною там вартістю.

А ось обмінники є більш надійним варіантом з нижчим курсом валют, ніж банківський, тому вони є набагато популярнішими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що подарувати геймеру*
22 квітень, 2020, 17:50
Види душових кабін*
22 квітень, 2020, 17:46
Де вигідно і безпечно обміняти валюту*
22 квітень, 2020, 17:40