Види душових кабін*

Види душових кабін*
Душові кабінки зараз знаходяться на піку своєї популярності, потроху витісняючи ванни. Це і не дивно, адже крім того, що душові бокси можуть мати широкий функціонал і займають вони значно менше місця, так ще й виглядають досить стильно, адже ідеально вписуються в приміщення стилю мінімалізм, який вже кілька років поспіль є трендовим.

Широкий вибір кабінок надається на сайті компанії Санрум https://sanroom.com.ua/dushevye-kabiny/, де можливо знайти товар провідних світових виробників і при цьому не переплатити, вони зможуть задовольнити потреби навіть найвибагливіших клієнтів.

Види душових кабінок

Душові кабінки можна розділити на наступні основні види:

• Відкриті.
Такими називаються конструкції, які не мають стелі, а стінами (це може бути одна або дві стіни кабінки) можуть стати стіни ванної кімнати, наявність піддону не обов'язкова. Якщо ж ви вибираєте моделі, які не мають піддону, то для цього необхідно обладнати спеціальну систему зливу. Перевагами такої душової кабіни є мінімалістичний зовнішній вигляд, який візуально збільшує простір. А ось до недоліків можна віднести складну систему зливу, холодну підлогу, необхідну хорошу гідроізоляцію та малий перелік функцій.
• Закриті.
Відрізняються закритою конструкцією. Це так звана капсула, яка наглухо закривається з усіх боків, має свою стелю та піддон. Вони можуть бути будь-якої форми і встановлюються в будь-якому місці, де є подача води та її відведення. Вона легко встановлюється й легко демонтується. Така душова кабінка має високий рівень звукоізоляції, безліч різних функцій, власний мікроклімат, можливість прати або ж купати дитину всередині.
• Комбіновані.
Вони являють собою закриті душові, де замість піддону стоїть ванна, а всі сторони огороджені стінками. Вони мають високу вартість і великі габарити, але разом з тим, ви отримуєте найширший набір додаткових функцій: джакузі, тропічний душ, гідромасаж і т.д.

Конструкційні особливості душових боксів

Якщо говорити про конструкційні особливості душових боксів, то потрібно розглянути такі критерії:

• Розмір.
Душові кабінки можуть бути малогабаритними (до 100 * 100 см), середніми (до 130 * 130 см) і повнорозмірними (170 * 80 см).
• Форма.
Вона може бути наступна: квадрат, прямокутник, трапеція, півколо та асиметрія.
• Глибина піддону.
За глибиною піддони розділяють на пласкі (до 3 см), дрібні (10-18 см) і глибокі (до 45 см).
• Матеріал піддону.

Його можуть виготовляти з чавуну, сталі, штучного мармуру, натурального каменю, фаянсу та акрилу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що подарувати геймеру*
22 квітень, 2020, 17:50
Види душових кабін*
22 квітень, 2020, 17:46