Чому при переїзді ваші речі можуть бути пошкоджені?*

Чому при переїзді ваші речі можуть бути пошкоджені?*
Переїзд – досить складний процес, пов'язаний зі стресом. І дуже неприємно, коли після тривалої підготовки на місце призначення речі прибувають пошкодженими. Тарілки розбиті, лакування на шафі подряпане, а комп’ютерний монітор доведеться викидати. Всього цього можна уникнути, якщо скористатися послугами професіоналів – https://crown-cars.com/gruzovoe-taksi-kiev. Так ви зекономите нерви, час та гроші. Але чому ж трапляються неприємності з речами? Насправді вони викликані цілком зрозумілими причинами.

Неправильна упаковка

Ви не переклали тарілки пухирчатою плівкою чи принаймні м’яким папером. Поклали їх в коробку зі звичайного, а не гофрованого картону. Лишили між предметами проміжки, так що вони стукаються один об одного. І ось результат – крихкі тарілки та чашки не витримуються навантаження. Амортизація дуже важлива, оскільки вона дозволяє погасити удари на дорозі.

Неправильне завантаження

Речі викладені в коробки? Це лише початок. Здогадайтеся, що буде, якщо на фарфор поставити масивну тумбу? Більш крихкі речі повинні знаходитися над твердішими та важчими, а не під ними.
Також дуже важлива фіксація предметів безпосередньо в транспорті. Професійні компанії використовують для цього спеціальні ремені. Вони утримують речі на місці при поворотах, переїздах через нерівності тощо. Якщо ж коробка вільно їздить по автомобілю, вона вдарятиметься в тверді борти, інші коробки з відповідним неприємним результатом.

Неправильний транспорт

Вантажні перевезення повинні здійснюватися на спеціально підготовлених до цього автомобілях. Це ще одна вагома причина для роботи з професіоналами. Звичайна машина може виявитися несправною, через що постійно дрижатиме, сильніше підстрибуватиме на нерівностях чи взагалі перехилятиметься набік при поворотах.
Машина може бути надто малою, що викличе незручності з її завантаженням, або надто великою. В другому випадку ви переплачуватиме.

Недбале відношення

Людина, яка організовує переїзд, повинна бути справжнім професіоналом своєї справи. Без належних знань вона просто не буде здатна правильно підготувати речі до перевезення.

Наявність знань – лише половина справи. Потрібне також добросовісне відношення до роботи. Якщо коробки кидають замість того, аби акуратно ставити їх на підлогу, речі будуть розбиватися.
«Шабашники» зазвичай працюють без будь-яких гарантій. Вони не турбуються про свою репутацію, а тому часто дозволяють собі працювати відверто погано. Солідна компанія обирає іншу стратегію – надати клієнтові лише краще з кращого.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: переїзд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Домашній йогурт з VIVO YOGOBOX*
26 квітень, 2020, 10:02
Чому при переїзді ваші речі можуть бути пошкоджені?*
26 квітень, 2020, 09:47