Домашній йогурт з VIVO YOGOBOX*

Домашній йогурт з VIVO YOGOBOX*
Йогурт є не тільки смачним, але й корисним продуктом. На магазинних прилавках ми бачимо велику кількість йогуртів різних смаків і складів, але натуральний йогурт зустріти там практично неможливо. Такий розклад подій не говорить про те, що від йогурту потрібно відмовитися, адже приготувати його можна в домашніх умовах. Допоможе в цьому спеціальне пристосування – йогуртниця. Я якщо ви думаєте, що вона має занадто велику ціну, щоб дозволити її собі, то спішимо змінити вашу думку, адже ціна на йогуртницю на zakvaski.com більш, ніж доступна.

Переваги домашнього йогурту

Для того, щоб зрозуміти, потрібна вам йогуртниця чи ні, розповімо про основні переваги домашнього йогурту перед магазинним:

• Корисний.
Термін придатності йогуртів в магазинах досягає від 14 до 60 днів, але потрібно сказати, що корисні бактерії, які знаходяться в йогурті, живуть максимум 5 днів. Термічна обробка вбиває все корисне в йогурті, а консерванти пригнічують їх зростання.
• Натуральний.
У складі домашнього йогурту знаходяться тільки молоко та бактерії, без різних консервантів, ароматизаторів та інших добавок.
• Унікальний склад.
Ви самостійно вирішуєте, які саме додаткові продукти будете кидати в йогурт.
• Висока якість.
Ви точно впевнені в якості тих продуктів, що використовуєте для приготування, тому якість готового продукту теж буде високою.
• Смачний.
Смак домашнього йогурту не зрівнюється з магазинним, ви додаєте тільки ті продукти, що самі любите.
• Легкий в приготуванні.
Використавши йогуртницю VIVO YOGOBOX, ви не докладаєте жодних зусиль для приготування йогурту.
• Економно.

Готувати йогурт самому набагато вигідніше, ніж купувати його в магазині.

Йогуртниця VIVO YOGOBOX

Йогуртниця VIVO YOGOBOX на zakvaski.com є ідеальним варіантом для приготування не тільки йогурту, але й кефіру. Одним із доказів цих слів є простота використання пристрою, адже приготувати йогурт можна в тій упаковці, у якій ви купували молоко. Для цього необхідно зробити кілька нескладних дій:

• додати закваску в пляшку або пачку молота, збовтати;
• поставити упаковку в йогуртницю та увімкнути її;
• далі від вас не потрібно нічого, крім часу – через 8 годин продукт буде готовий;
• подати йогурт до столу.

Також необхідно уточнити, що молоко не потрібно кип'ятити перед тим, як відправити в пристрій. Це дозволяє зберегти в ньому максимальну кількість корисних речовин.

А після того, як він вже готовий, мити посуд або сам пристрій не потрібно, так як для ємності ви використовували ту упаковку, в якій відразу купували молок

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Домашній йогурт з VIVO YOGOBOX*
26 квітень, 2020, 10:02