Де купити якісний декор для кондитерських виробів?*

Де купити якісний декор для кондитерських виробів?*
Ви знаєте хоча б одну людину, яка б не любила солодощі? Таких, напевно, не існує. І не дивно! Адже саме кондитерські вироби являються невід’ємною частиною будь-якого свята. До того ж, вони слугують ідеальним доповненням до ранкової кави з сім’єю, обідньої перерви з колегами, та романтичної вечері з найближчими людьми. У зв’язку з цим і асортимент солодощів невпинно зростає, що вимагає від кондитерів удосконалення рецептів, технологій та декору. Як додати тортам, кексам, печиву оригінальності? З цією метою магазин для кондитерів https://kondishop.com.ua/shokolady-krasiteli-konditerskoe-syre/shokolad/shokoladnye-dropsy-i-chipsy пропонує придбати смачний та якісний декор.

Про який саме декор йде мова?

• Мастика і марципан. Кондитерська мастика та марципан – ідеальні матеріали для створення різноманітних фігурок та унікального декору. Вони володіють чудовою пластичністю, неповторним смаком та ароматом. До того ж асортимент мастики просто величезний. Серед цього переліку можна знайти медову, желатинову, квіткову, марципанову, молочну та промислову мастику.
• Шоколадні дропси та кондитерські посипки. Такий декор стане найкращим доповненням до печива, мафінів, кексів, морозива та різноманітних тістечок. До того ж, користуватися дропсами та посипкою можна і в процесі виготовлення домашньої випічки.
• Сухофрукти та горішки. Далеко не всі клієнти люблять кондитерські вироби з купою крему та шоколаду. Бувають і такі, які надають перевагу простим та корисним десертам. Саме для таких виробів якнайкраще підійдуть різноманітні сухофрукти та горішки, особливою популярністю серед яких користуються: мигдаль, фундук, родзинки, арахіс та кеш’ю.
• Вафельні картинки. Подібні солодкі прикраси обожнюють діти, особливо, якщо на картинках відображені їхні улюблені мультяшні герої.
• Ізомальт. Цей інгредієнт активно використовується кондитерами з усього світу для створення фігурок, кристалів, квітів, куль, їстівного целофану, і не тільки. З чим пов’язана така популярність? Ізомальт допомагає зберігати цілісність та презентаційний вигляд декору. З таким інгредієнтом ваша карамель не зможе підгоріти чи кристалізуватися.

На що звернути увагу, обираючи кондитерський декор?

Виготовляючи солодощі, кожен кондитер повинен подбати не лише про зовнішній вигляд виробу, а й про його безпеку та користь. Саме тому декор краще обирати з безпечним, натуральним складом, особливо, якщо мова йде про замовлення на дитячі свята. Придбати саме таку продукцію можна в магазині kondishop.com.ua. Крім цього, не забувайте звертати увагу на термін придатності та умови зберігання декору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.