Де придбати все необхідне обладнання для сучасних лабораторій?*

Де придбати все необхідне обладнання для сучасних лабораторій?*
З кожним роком перелік лабораторного обладнання невпинно зростає. З чим це пов’язано? Без лабораторного обладнання сьогодні неможливо уявити проведення хімічних, медичних та біотехнологічних досліджень. Та й не потрібно! Адже саме завдяки мікроскопам, ПЛР боксам, гамма камерам, аналітичним вагам та іншим пристроям вдається отримувати максимально точні результати досліджень і використовувати їх з користю для нас та навколишнього середовища. Але чи все лабораторне обладнання, представлене на ринку, якісне? Зрозуміло, що ні. На жаль, і серед цієї продукції досить часто можна знайти дешеві підробки, точність показів яких сумнівна. Як не натрапити на подібне обладнання? Найкраще замовляти всі необхідні пристрої та допоміжні елементи для лабораторій в прямого дилера відомих виробників, знайти якого можна тут.

Яке обладнання може знадобитися для облаштування лабораторії?

Насправді, перелік цієї продукції просто величезний. Серед цього асортименту: високоточні лабораторні установки, спеціальний посуд, меблі, допоміжний інвентар, пристрої для стерилізації, дезінфікуючі засоби, і не тільки. Саме тому необхідно заздалегідь визначитися з умовами використання пристроїв та створити точний перелік необхідного обладнання.

На що звернути увагу, обираючи компанію для покупки лабораторного обладнання?

• Асортимент продукції. З ціллю економії часу та коштів найкраще робити замовлення в компаніях, які володіють цілим комплексом професійного лабораторного обладнання від різних виробників. Прикладом такої компанії в нашій країні являється «Украналітика».
• Якість обладнання. Точність та надійність кожного пристрою повинна підтверджуватися відповідними сертифікатами. Обов’язковою умовою для здійснення такої покупки являється наявність офіційної гарантії від виробника.
• Додаткові послуги. Мова йде про надання професійних консультацій з приводу вибору обладнання та користування ним, а також про сервісне обслуговування пристроїв, проведення їх профілактичних оглядів, модернізацію. Не забувайте запитувати про умови доставки замовлення за вказаною адресою.

Чому варто купувати нове обладнання для лабораторій?

Погодьтеся, результатом будь-якого дослідження повинні бути якісні, точні дані, отримати які допоможе використання лише надійних, перевірених пристроїв. Чи володіє такими характеристиками б/у обладнання? Далеко не завжди! Саме тому альтернативою стане покупка нової продукції для лабораторій з можливістю подальшого обслуговування професіоналами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.