Призначили нових начальників райвідділів міліції

Призначили нових начальників райвідділів міліції
Призначені нові начальники міліції у Володимир-Волинському, Ковельському, Турійському районах та місті Нововолинську.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Начальником Володимир-Волинського міського відділу (з обслуговування міста Володимир-Волинський та Володимир-Волинського району) УМВС України у Волинській області призначено підполковника міліції Михайла Хомина.

До цього він працював на посаді начальника Радехівського районного відділу ГУМВС України у Львівській області.

Натомість екс-начальник цього відділу полковник міліції Павло Алєксєєнко обійняв посаду начальника Нововолинського міського відділу УМВС України у Волинській області.

Полковник міліції Микола Дубій, котрий керував міськвідділом у Нововолинську, віднині працюватиме начальником Турійського районного відділу УМВС України у Волинській області.

Кадрові ротації відбулися і на Ковельщині: на посаду начальника Ковельського міського відділу (з обслуговування міста Ковеля та Ковельського району) УМВС України у Волинській області призначено підполковника міліції Івана Коростенського, котрий раніше працював начальником Жидачівського районного відділу ГУМВС України у Львівській області.

Представляючи начальників у Ковелі та Володимирі-Волинському, генерал-майор міліції Богдан Щур поставив перед новими керівниками ряд завдань. Наголосив він зокрема на тому, що в своїй роботі кожен правоохоронець повинен дотримуватися формули «людина – працівник міліції – повне розуміння і сприяння».

Окрім того, як ішлося під час представлення, червоною ниткою в роботі міліціонерів має проходити контроль за дотриманням законодавства в сфері земельних відносин, лісового господарства, а також за цільовим використанням бюджетних коштів.

Начальник Управління МВС України в області наголошував і на активізації, а відтак ефективності діяльності працівників Державтоінспекції, адже їхня робота передусім спрямована на запобігання травматизму та смертності на дорогах краю, а також на попередження незаконних заволодінь транспортними засобами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По моєму в Нововолинській міліції нічого не змінилось, як то кажуть риба гниє з голови, некомпетентні працівнини чинять свавілля, навіть незнаючи КПК. ККУ, ЗУ "Про міліцію", мовчу вже про Конституцію та інші закони та нормативно правові акти
Відповісти
Останні новини
Призначили нових начальників райвідділів міліції
07 лютий, 2012, 10:09