Суддів «Голосу країни» не вразили вокалісти із Луцька

Суддів «Голосу країни» не вразили вокалісти із Луцька
Двоє уродженців Луцька взяли участь в кастингу другого сезону телевізійного вокального шоу «Голос України», однак підтримки у суддів не отримали.

Один з лучан-учасників - 22-річний Юрій Матвійчук. Хлопець – переможець багатьох музичних конкурсів. Наразі Юрій Матвійчук є студентом економічного факультету ВНУ імені Лесі Українки. Також він - учасник місцевого вокально-інструментального ансамблю «Шанс-Music».

Під час кастингу шоу «Голос країни» вокаліст із Луцька виконував пісню «Чорнобривці». Протягом всього виступу тренери слухали юнака, та все ж не повернулись до нього обличчям, що за правилами конкурсу мало б означати високу оцінку здібностей учасника.

За правилами шоу, четверо різних тренерів-музикантів слухають учасника під час телеефіру, проте не бачать його на сцені.

Співаки, які подобаються суддям, потрапляють до команд кожного з них. Після завершення цього етапу відбуватимуться змагання між командами.



Співачка Валерія сказала Юрію Матвійчуку, що йому бракує досвіду і потрібно ще трішки позайматись музикою. «Може, тональність не та, може, хвилювання», - зазначила зірковий тренер.

«Дуже ніжно, дуже душевно, романтично виглядає, і образ такий. Все в порядку, але треба дійсно попрацювати з викладачем. У вас є талант, але будь-який талант треба розвивати», - прокоментував виступ тренер Олександр Пономарьов.

Олег Скрипка, звертаючись до Юрія Матвійчука, зауважив, що хлопець виконав пісню не гірше за інших, але вокальне шоу «Голос країни» вимагає співати «на голову» краще за інших.

«Ви сильно заспівали, але не дуже-дуже сильно», - сказав Олег Скрипка.

У коментарі ВолиньPost Юрій Матвійчук зазначив, що незважаючи на невдачу на «сліпих» прослуховуваннях, враження від проекту в нього залишились позитивні.

«Перше, що мене вразило - це високопрофесійний рівень організації проекту. Вся команда режисерів, знімальна група, організатори працювали бездоганно! Друге, що мене здивувало, - це музиканти, які акомпанували всім учасникам під час виступу. Ну і третє - це самі учасники проекту. Слабких голосів практично не було», - зазначає хлопець.

«Те, що зіркові тренери не розвернулись на мій виступ, мене не образило, хоча, звісно, засмутило. Їхня думка для мене дуже важлива, адже вони справжні професіонали своєї справи. Під час зйомок я отримав запрошення від Діани Арбєніної на наступний сезон проекту, але за умови, що прийду з букетом чорнобривців. Тому на даний момент я почав підготовку до наступного сезону, займаюсь підбором репертуару», - поділився планами Юрій Матвійчук.

Потому на «сліпе» прослуховування вийшла 27-річна лучанка Оксана Козунь. Наразі вона є солісткою ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. До слова, 13 листопада у Луцьку Оксана Козунь виступала з першим сольним концертом «Почуй мене».



Під час виступу лучанка виконувала пісню «Цветы под снегом». Однак до неї теж не повернувся жоден із тренерів. Співачка Валерія, коментуючи виступ Оксани Козунь, сказала, що лучанка на фоні інших виконавців виглядала дещо слабшою.

«З інтонацією були проблеми, і манера якась така стара. Ви ж мене вже пробачте», - додала Валерія.

Олександр Пономарьов вважає, що у виконанні Оксани Козунь краще б звучала пісня українською мовою. Проте зірковий тренер відзначив її тембр голосу і додав, що загалом йому виступ сподобався.

Нагадаємо, на початку січня участь в кастингу цього шоу взяв також житель селища Ратне на Волині Максим Корнелюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голос Оксани Козунь просто вражаэ .... Переносить у iнший свiт.Вона як Янгол з Ангельським голосом.Хто не цiнить голосу Козунь той не знаэ музикт!!!!!!!!!@
Відповісти
Останні новини
Суддів «Голосу країни» не вразили вокалісти із Луцька
07 лютий, 2012, 10:18