Пустовіт пообіцяв, що побиттю Дячука «дадуть належну оцінку»

Пустовіт пообіцяв, що побиттю Дячука «дадуть належну оцінку»
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зробив заяву з приводу нанесення тілесних ушкоджень депутату Рустаму Дячуку.

«Вважаю, що будь-яке насильство є неприйнятним для нашого суспільства і тим більше насильство, яке пов’язане з професійною та громадською діяльністю», - йдеться у заяві Григорія Пустовіта.

«Рустам Дячук - депутат Луцької міської ради і очолює управління транспорту та зв’язку, тож сподіваюся, що компетентні органи оперативно та об’єктивно проведуть розслідування цієї події та виявлять зловмисників», - додав секретар Луцькради.

«Найближчим часом відбудеться засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, яка візьме під свій депутатський контроль розвиток ситуації навколо даного інциденту та надасть йому належну оцінку», - заявив Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, увечері 6 лютого Дячука побили невідомі поблизу його будинку.

Зауважимо, що Рустам Дячук – колишній однопартієць Пустовіта, обраний депутатом міськради від ВО «Батьківщина». Наразі Дячук є членом депутатської групи «Рідне місто», яка співпрацює з міським головою Миколою Романюком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, як на це прореагує Романюк? Чи замовчить, ніби нічого не трапилось? Є сподіванка, що такі дячуки, лаби, гончаруки, пащенки і інша наволоч в місьраді трохи похитнуть його комсомольську самовпевненість. Він після комсомолу й досі не може опамятатись і збагнути, яким чином в самоврядуванні підбираються і призначаються чиновники.
Відповісти
Мафія працює, немає ніякої людської гідості і совісті, щей в народні депутати сунеться.
Відповісти
Я також проти насильства, але якщо до цієї "людини" інші методи не доходять? Такі типи компроментують і Пустовіта, і Романюка. Я б з ним на один гектар і по нужді не сів би.
Відповісти
Бий свій свого, щоб чужий боявся. Ймовірно, побитому вигідно сьогодні подати себе, як потерпілого за "професійну діяльність". Під "ложечкою" смокче, що це випадковість. Йшов пяний, до когось огризнувся, стояли порядні амбіційні хлопці, дали по морді, підняли ключі, які він витягнув, наближаючись додому (славянська звичка - розстібати ширінку за 300 м до туалету), і відпустили цілого і здорового. Все, як з Нікуліним: "Встретілісь, випілі, упал, проснулся, гіпс". За професійну діяльність так не бють. За професійну діяльність ламають кістки або ставлять свічку. Соромно за заяву наївного солдафона Пустовіта, але я йому прощаю. Совєцька армія, хто в ній прослужив понад 10 років, перетворювала людей в моральних інвалідів, в роботів. Вони навіть в нічній піжамі уявляють себе офіцерами в мундирах і при останньому подиху перевіряють, чи на місці портупея. Такі міражі вони забирають з собою в потойбічне життя. А втім, вони - прикраса життя. Без таких непобедімая і лєгендарная давно б поросла травою забуття.
Відповісти
Для «з преси». Відчуваю дикий дискомфорт через те, що примусив Вас засоромитися. Погоджуюсь, що не розбиратися в елементарних основах побиття людей, не знати, що «за професійну діяльність так не бють», що «за професійну діяльність ламають кістки або ставлять свічку» і не розуміти, що «дати в морду» ні за що - це нормальна реакція «порядних амбіційних хлопців» може лише «наївний солдафон» та «моральний інвалід».
Відповісти
Боже,яка біда скомпроментували Пустовіта та Романюка!!!
Та вони самі себе компроментують на кожному кроці, будете знати,як обирати варягів прийшлих,бо за одного битого - двох небитих дають. З такими керівниками і я б на один гектар не сів навіть по нужді.
А відносно того,що Дячук чогось не розуміє - помиляєтесь...
Відповісти
Останні новини
Пустовіт пообіцяв, що побиттю Дячука «дадуть належну оцінку»
07 лютий, 2012, 11:02