ФлайzZzа зняла нове відео

ФлайzZzа зняла нове відео
Луцький гурт ФлайzZzа презентував нове відео, зняте на пісню «Що? Де? Коли?».

Цей трек увійшов до третього альбому гурту «Глобальне потепління», - йдеться в описі до відео, опублікованого на Youtube.

«Альбом був виданий компанією Comp Music/EMI у 2011 році. Після прокатки треку на численних концертах і дискотеках, Флайзюки вирішили приділити йому більше уваги і донести до ще більшої аудиторії. Команда підготувала струйовий ремікс від DJ Amarilyo та відеоверсію пісні (зйомка - Юрій Косюк, монтаж - Андрій Лужецький)», - кажуть в гурті.

У пісні, пояснюють «флайзюки», ведеться порівняння та спогади про «совок» і сучасну Україну: недоліки та досягнення різних часів.

«Все це зі стьобом і хорошою динамікою, що традиційно запалює людей на танцмайданчиках. А поштовхом до написання цього треку стала незмінна та актуальна від тих часів і до сьогодні телевізійна програма «Що? Де? Коли?».

Сподіваємось, що новий сингл від ФлайzZzи додасть Вам хорошого настрою і зробить це літо ще більш яскравим!», - кажуть у ФлайzZzі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ФлайzZzа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода,що зйомку відео проводив фотограф Косюк.Бабла з вас здер мабуть багато,а зняв все загальним планом.З цим ви лоханулись.Добре,що монтаж толковий,витягнув кліп.
Відповісти
;) що за троль?
Відповісти
той дєятель може- запроси у нього як у фелліні,а вміння на рівні студента
Відповісти
Хлопці, не повірите, але Юра - наш давній друг і цю зйомку він робив нам абсолютно безкоштовно. В якості своєрідного експерименту, який, як на мене, вдався завдяки його фірмовій камері та професійності. Там були різні плани, але при монтажі режисер вирішив обрати саме ті, які ви бачите в цьому відео ;)

Щодо професійності Юри не маємо жодного сумніву - працювали з ним неодноразово! І, відповідно, радимо ;)
Відповісти
Останні новини
ФлайzZzа зняла нове відео
04 липень, 2013, 08:02