Капітан «Волині» каже, що гравця «Динамо» спеціально не «ламали»

Капітан «Волині» каже, що гравця «Динамо» спеціально не «ламали»
Капітан «Волині» Сергій Сімінін висловився щодо епізоду під час товариського матчу з хорватським «Динамо», через який завершили гру.

«В принципі, у цьому матчі не було нічого такого жахливого. У тому числі і в епізоді, після якого гра була припинена», - цитує гравця клубна прес-служба.

«Там було порушення з боку нашого гравця на лівому фланзі, футболіст «Динамо» вирішив відповісти, поруч знаходилося ще кілька гравців як з їхньої, так і з нашої команди, почали штовхатися. А коли все заспокоїлося, їх тренер вирішив відвести футболістів з поля», - розповів Сімінін.

«З нашого боку не було якоїсь брутальності, спеціально ми нікого не прагнули вдарити або «поламати». Травма Самміра? До припинення матчу це мало хіба що якесь непряме відношення. Там був ігровий епізод, боротьба, і наш гравець невдало приземлився на суперника. Просто нещасний випадок. Можливо, втративши одного зі своїх найдорожчих гравців у них здали нерви, хто їх знає? Взагалі, наш головний тренер, Віталій Кварцяний, говорив, щоб ми грали акуратніше, не травмувалися самі і не завдали травму суперника, тому що скоро старт нового сезону», - додав капітан.

Нагадаємо, 2 липня під час товариського матчу з загребським «Динамо» травму під час зіткнення з гравцем «Волині» отримав півзахисник хорватської команди Саммір. Футболісти ледь не побилися на полі, а згодом гру завершили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Капітан «Волині» каже, що гравця «Динамо» спеціально не «ламали»
04 липень, 2013, 08:22
ФлайzZzа зняла нове відео
04 липень, 2013, 08:02