Парково-готельний комплекс Equides Club*

Парково-готельний комплекс Equides Club*
Складно знайти людину, яка не хотіла б добре відпочити. Під словом "відпочинок" кожен має на увазі щось своє: комусь подобається ніжитися на сонечку біля басейну з коктейлем в руках, комусь подобається перебувати на природі, для когось відпочинок – це екстремальні розваги, а для когось – SPA-процедури. Особливо складна ситуація виникає у тих людей, у кого всі члени сім'ї або друзі любителі різного виду відпочинку. Тоді просто неможливо знайти таке місце, яке б сподобалось кожному.

Але, як говориться, все неможливе можливо, і навіть таку ситуація, якщо постаратися можна вирішити. Кращим місцем для будь-якого виду відпочинку є заміський парково-готельний комплекс Equides Club, де можна знайти максимально велика різноманітність розвах та видів відпочинку.

Що в собі має Equides Club

Буквально у 15 км від серця Києва – Хрещатика – розташований парково-готельний комплекс Equides Club. Знаходиться він на березі озера, що говорить про природну красу та чистоту цього місця.
Переглянути всі переваги Equides Club за один день дуже складно, адже він включає в себе настільки багато всього, що по приїзду очі та ноги розбігаються в різні боки.

Крім того, що у них є великий готель з комфортними номерами, де включені всі умови, вони мають шикарний ресторан з двома зонами: перша оформлена в стилі мисливського будиночка, там тепла та затишна атмосфера, і друга, яка виходить на недоторканне озеро. Головною їхньою гідністю є кінний клуб. Там ви можете покататися на коні, навчитися їздити верхи, орендувати коня, здати в пансіонат свого коня, де він буде перебувати в сучасних умовах та буде надаватися комплексний догляд.

Також в Equides Club ви можете розслабитися або ж привести своє тіло в порядок, адже на території є тренажерний зал, масаж, спортивний лікар, ви маєте можливість отримати якісні послуги з догляду за тілом та обличчям. Також ви можете поплавати в закритому басейні та попаритися в сауні.

Розваги в Equides Club

На окреме слово заслуговують розваги в парково-готельному комплексі. Так, до їх числа відносяться:

• гольф-центр, де кожен зможе відчути насолоду від цієї гри на 4 тренувальних зонах;
• інноваційний тренінговий табір Kidbi, там особливу увагу приділяють всебічному розвитку підлітка;
• база відпочинку з невеликими будиночками для комфортного проведення часу;
• заміський клуб, де можна не тільки зупинитися на ніч, але й провести урочистий захід, наприклад, весілля;
• квест ігри, там ви можете спробувати безліч усього, від їзди на квадроциклі до стрільби з лука, від лабіринту до ходьби на ходулях, від шифрування до мега-волейболу;
• пейнтбол, лазертаг, батут, гладіаторські бої, віртуальну реальність, оренда катамаранів, сігвеях, зорба і т.д.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: клуб, Equides Club
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.