10 найаморальніших країн світу

10 найаморальніших країн світу
Наприкінці червня агентство Bloomberg опублікувало рейтинг країн за рівнем аморальності їхніх жителів.

Схильність громадян до аморального способу життя визначалася на основі сукупності даних про кількість споживаного алкоголю, сигарет, різних наркотиків і витрат на азартні ігри, - пише Bigpicture.

Найбезневиннішою країною в світі виявилася Замбія, а от Україні до десятки найаморальніших не вистачило трьох місць.

На першому місці - Чехія. «Підвела» її любов населення не стільки до пива і абсенту (за рівнем споживання алкоголю Чехія четверта), скільки до наркотиків - тут чехи виявилися на другому місці після США, які в рейтинг взагалі не потрапили. Як не дивно, саме Чехія займає перше місце в світі за споживанням канабісу. При цьому Голландія не увійшла навіть до десятки лідерів за цим показником.




Словенія
, здається, опинилася в цьому списку зовсім випадково. Ця країна не лідирує (і навіть не входить до трійки лідерів) за жодним з показників. Мабуть, жителі Словенії дотримуються принципу «всього потроху», завдяки якому і опинилися на другому місці найаморальніших країн світу.




Австралійці
більше від всіх у світі небайдужі до екстазі. Також Австралія - ​​третя за витратами на азартні ігри і вживання амфетамінів.



Вірменія потрапила в цей список, в основному, через азартність жителів цієї країни. За обсягами витрат на азартні ігри у відсотках від ВВП країна знаходиться на другому місці і поступається тільки Філіппінам.



Болгарія виявилася «найкурящішою» країною світу. В середньому один мешканець цієї країни викурює 2,822 сигарети за рік.



Іспанію
, відому на весь світ своїм вином, порочить пристрасть жителів зовсім не до нього, а до кокаїну - тут у іспанців максимальний показник. Ймовірно, що не останню роль відіграє острів Ібіца, знаменитий своїми нічними клубами. Цікаво, що Колумбія, відома як один з головних виробників і постачальників кокаїну в світі, за даними Bloomberg, його практично не вживає.



Жителі Боснії і Герцеговини вживають менше всього алкоголю з усіх країн у цьому списку. А найменше в світі, за даними Bloomberg, п'ють в Лівані. Місце в цьому списку Боснії і Герцеговині забезпечили, в основному, пристрасть жителів до куріння і азартних ігор.



Росія займає «скромне» шосте місце в світі за рівнем споживанням алкоголю, третє - споживанням цигарок і друге після США за вживанням опіоїдів. Зате в Росії, за даними Bloomberg, тепер практично зовсім немає азартних ігор.



Здавалося б, що може бути порочного в тоталітарній Білорусі? Виявляється, білоруси дуже багато п'ють - за даними Bloomberg - більше за всіх у світі. У трійці лідерів за цим показником компанію їм склали жителі України та Естонії.



Греція стала другою у світі за кількістю викурених цигарок. В інших аморальних категоріях її показники не дуже примітні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трошки іноді смішить русофобство сайту, бо, навіть, в підборі фотографій для Росії вибрали найстрашніше зображення, коли для інших країн фотки при "аморальності" статті несуть атмосферу свята :))

Політика подвійних стандартів :)
Відповісти
Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті.

Ця підбірка з російського сайту http://bigpicture.ru/, який в русофобстві "нє замєчєн".
Відповісти
Еду в Чехию:)))))))
Відповісти
Три бабы на фото- это наши соотечественницы заробитчанки Карасюк Алла ,Манзюк Света и Зрадюк Лена ,они любят сало и крашенные яйца парубков.
Відповісти
Останні новини
10 найаморальніших країн світу
07 липень, 2013, 13:35