Подробиці аварії, в якій загинули діти. ФОТО

Подробиці аварії, в якій загинули діти. ФОТО
У ДТП, що трапилася в суботу, 6 липня, на Волині, загинула мати та двоє її дочок.

Зіткнення легковика з вантажівкою трапилося поблизу села Брище Луцького району на автодорозі сполученням Доманове – Ковель – Чернівці, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Попередньо встановлено, що 41-річна лучанка, керуючи автомобілем «ВАЗ-21099», їхала в напрямку Луцька зі сторони Ковеля. З невідомих причин жінка виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з вантажним автомобілем MAN із напівпричепом, за кермом якого перебував 51-річний росіянин.

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 14-річна та 5-річна пасажири автомобіля «ВАЗ-21099» від отриманих травм загинули на місці аварії, ‒ розповів начальник відділу розслідування ДТП слідчого управління УМВС України у Волинській області майор міліції Юрій Угланов. ‒ Жінку доставили в реанімаційне відділення Рожищенської центральної районної лікарні, де вона, не приходячи до свідомості, померла».

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
смотреть страшно
Відповісти
У переважній більшості ДТП складно встановити ступінь вини того чи іншого водія, не знаючи швидкості, з якою рухався його транспортний засіб. Державні експертні установи в багатьох випадках ігнорують методику визначення швидкості транспортних засобів з врахуванням їх пошкоджень і із-за цього страждає багато автомобілістів, що стали учасниками ДТП. Методика 10.1.01 «Методика визначення швидкості руху транспортних засобів під час зіткнення з урахуванням їх деформування та руйнування (в частині по перехресним зіткненням та наїздам)» існує з 2004 року, вона затверджена Мінюстом України і внесена до реєстру методик 06.02.2009 р.
Пропонуємо проведення автотехнічних досліджень та судових експертиз з наступних питань:
- Визначення швидкості руху транспортних засобів при ДТП з врахуванням їх пошкоджень.
- Дослідження параметрів зіткнення автомобілів на предмет їх відповідності параметрам розкриття подушок безпеки.
- Дослідження обставин ДТП та відповідності дій учасників вимогам правил дорожнього руху.
- Дослідження наїздів на пішоходів.
Більш детальну інформацію можете отримати на нашому сайті:
VINEXPERT.COM.UA
Відповісти
і тут всунута реклама в коментарі. Шкода людей. Є декілька простих правил безпечного руху: дотримуйтесь ПДР, користуйтесь ременями безпеки не лише на передніх сидіннях авто, а й на задніх, користуйтесь світлом під час руху, використовуйте сучасні засоби комунікації між автомобілями - СіБі радіо і тоді дорога буде щасливою
Відповісти
Брище - це Луцький район, а не Рожищенський!!! У ЦГЗ УМВС працюють неграмотні, а всі журналісти за ними розтиражували неточну інформацію. Хоча цю помилку ще можна виправити, а помилка водійки - як не прикро коштувала трьох життів(((
Відповісти
Хочете мати шанс вижити - не купуйте "Жигулі". Цими зламками завалили всю Україну. А ніхто не проводив статистики, скільки людей було травмовано та загибло за участі цих ВАЗів-тазів.
Відповісти
Останні новини
Подробиці аварії, в якій загинули діти. ФОТО
08 липень, 2013, 13:19