В банківських терміналах можна купити квитки на футбол

В банківських терміналах можна купити квитки на футбол
З початку нового футбольного сезону ПриватБанк відкрив продаж квитків на домашні матчі провідних українських клубів ФК «Шахтар», ФК «Динамо» та ФК «Дніпро» через мережу терміналів самообслуговування.

Як повідомили в банку, тепер купити квиток на футбол можна за півтори хвилини без черг і додаткових комісій у будь-якому з 8500 терміналів по всій Україні.

«Спеціально для футбольних уболівальників ми розробили найшвидший, зручний і надійний спосіб купівлі квитків, без черг, без перекупників, без націнки», - каже керівник напрямку «Електронні квитки» ПриватБанку Крістіна Кармазіна.

Вона додала, що термінали самообслуговування є в кожному відділенні ПриватБанку, в найбільших торговельних центрах українських міст.

Аби купити квиток, в терміналі достатньо натиснути на екрані меню «Квитки», після чого вибрати назву команди і дату проведення матчу.

Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. На роздрукованому в терміналі квитку вказаний унікальний штрих код, який неможливо підібрати або згенерувати. Також на ньому зазначена інформація про матч і правила поведінки на стадіоні.

Електронні квитки на матчі, які проходять на «Дніпро Арені» обмінюються на квиткові бланки в касах стадіону або у спеціально вказаних місцях. Електронні квитки на матчі, які проходять на НСК «Олімпійський» та «Донбас Арені» обмінювати не потрібно: вони скануються турнікетом на вході в стадіон.

«Перед запуском послуги ми тестували зчитування унікального штрих-коду на роздрукованому квитку, навмисно надриваючи і імітуючи легку потертість чека терміналу. Але турнікети стадіонів легко читають код квитка – навіть такого, що кілька днів пролежав в кишені :)", - зазначила Христина Кармазіна.

Найближчий термінал самообслуговування ПриватБанку можна знайти на карті офіціального сайту або через мобільний додаток ПриватКарта.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В банківських терміналах можна купити квитки на футбол
09 липень, 2013, 11:38