Контекстна реклама в Україні*

Контекстна реклама в Україні*
Контекстна реклама в Україні є найбільш популярним та дієвим видом маркетингу. Її суть полягає у виокремленні зацікавлень кожного користувача. А саме, яким запитами він користувався, які сайти проглядав та з якою тематикою. Саме тому реклама і називається контекстною.

По змісту оповіщення зв’язують з головним словом у пошуці. Його тематику визначають конкретним контекстним середовищем, що дозволяє створювати оголошення ненав’язливо для майбутнього клієнта. Це формує довірливе ставлення до продавця.

Майже всі пошукові системи в Інтернеті користуються контекстною рекламою для отримання доходу. І це не дивно, адже це досить зручний та простий спосіб оголосити про власний бізнес.

Принципи роботи контекстної реклами та її особливості



Рекламні об’яви розміщені на визначених сторінках коли є ключові слова у налаштуванні. Через що кожен випадок набуває актуальності окремо. Клікнувши на посилання можна здійснити перехід на сторінку рекламодавця та побачити рекламу пов’язану з власними захопленнями.
Користувач може знайти інформацію щодо пропонованих товарів, замовити бажане або покинути сторінку і повернутись до неї іншого разу. Незалежно від результату одна з цілей досягнута. З’явився новий потенційний клієнт.

Кінцевий результат залежить від бажань користувача – чи вирішить він купувати пропонований продукт. Вагомий внесок для цього зроблено під час складання пропозиції. Якщо вона професійна, то результат буде позитивним. Через це останнім часом все більше попиту мають тексти, що продають та спонукають користувачів до здійснення покупки.

Переведення користувачів із статусу потенційних до реальних залежить також і від професійного викладу сторінки, з якої ведеться продаж. Якщо вона складена правильно, зручна в користуванні, зрозуміла клієнтам, то вірогідність продажу збільшується.
Примноження кількості продаж та розширення бізнесу також є ціллю рекламної кампанії. За допомогою цього можливо перекрити всі витрати на оголошення.

Вартість контекстної реклами



Замовників контекстної реклами для просування свого бізнесу в Інтернеті цікавить її вартість даної послуги. Це залежить від деяких чинників:

• тематика оголошення. До найдорожчих відносять туризм, нерухомість та фінанси;
• підбір ключових слів (контекстні або неконтекстні);
• місце розміщення показу об’яви;
• тривалість дії оголошення та час його демонстрації;
• показник ефективності об’яви.

Саме ці фактори впливають на кінцеву вартість рекламної кампанії.
Перед налаштуванням контекстної реклами потрібно перевірити, що ваш продукт є затребуваним в мережі Інтернет. Для цього можна скористатись певними сервісами, які працюють з аналітикою. Після отримання позитивного результату можна приступати до оформлення оголошень.

Вся інформація надана сайтом компанії Uaateam, яка займається налаштуванням контекстної реклами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибір багажника на ВАЗ*
15 червень, 2020, 14:25
Контекстна реклама в Україні*
15 червень, 2020, 14:17