Вибір багажника на ВАЗ*

Вибір багажника на ВАЗ*
Кожен автомобіліст знає, що багато місця в багажнику не буває. Прийде час і знадобиться перевозити досить велику кількість речей, які можуть не поміститись до звичайного багажнику. Проте рішення є. Щоб уникнути таких проблем – потрібно придбати багажник на ВАЗ. Таким чином можливо значно збільшити навантажувальні здатності.

Для чого потрібен багажник на дах автомобіля?

Багажник на автомобіль являє собою пару металевих або металопластикових поперечин, які закріплюються саме на дах транспортного засобу або на рейлингах. Завдяки спеціальному кріпленню можливе фіксування та перевезення спортивного знаряддя та інших предметів.

Різновиди додаткових конструкцій

Асортимент подібних додатків до багажника досить широкий та різноманітний. Найчастіше автомобілісти використовують наступні види:

• класичні, універсальні, базові багажники;
• експедиційні з посиленою конструкцією;
• велосипедне кріплення;
• кріплення для сноубордів та лиж;
• автобокси.

Кожен різновид має відмінні риси та використовується з різною ціллю. Найбільший попит мають автобокси, за допомогою яких можливо перевозити речі в великих об’ємах. Окрім того вони захищені надійним корпусом.

Також існує цілий ряд аксесуарів, які можливо використовувати додатково: фіксатори багажу, ремені, замки, сітки та інше.

Варіанти кріплення

Відомо декілька способів встановлення багажника:

• на рейлінги;
• на водостоки;
• до штатних місць;
• на т-образний профіль;
• до дверних отворів.

Принцип установки багажника

Багажник на дах встановити досить легко та швидко. З цією роботою справиться кожен автомобіліст, не втрачаючи багато часу на сам процес. Окрім того, багажник можна так само легко демонтувати, як і встановити.

Використовуючи ці конструкції можливо розмістити в машині ще більше речей, не втрачаючи при цьому місце в салоні. Більш того, при транспортуванні великогабаритних вантажів багажники на дах є мало не єдиним розв’язанням цієї проблеми.

Поради

Купуйте багажники в спеціалізованих магазинах. Віддавайте перевагу відомим брендам. Модель багажника повинна пройти краш-тестування та мати гарантію не менше трьох років.

Щоб не помилитись з моделлю, автомобіль, на який планується встановлення виробу, потрібен знаходитись рядом під час здійснення купівлі.

Перегляньте багажник на предмет відсутності дефектів.

Дешевий виріб може досить швидко вийти з ладу, а занадто дорогий – приваблюватиме крадіїв, що змусить його постійно знімати та встановлювати назад. Тому, найдіть для себе оптимальний варіант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВАЗ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.