Функції та види подушок для годування*

Функції та види подушок для годування*
Як тільки в будинку з'являється маленька дитина, для новоспечених батьків їх звичний світ перевертається, адже тепер вони думають тільки про те, як би забезпечити комфорт для свого малюка. Наш сучасний час передбачає всі незручності та створює такі пристосування, які полегшать життя батькам. Наприклад, одним з таких є подушки для годування. Shop Mamin Dom пропонує великий їх асортимент за різними цінами та різних видів, тому кожен зможе знайти те, що підійде саме йому. Крім цього shop.mamindom.ua продає окремо наволочки для таких подушок, які допоможуть тримати їх у постійній чистоті.

Деякі можуть подумати, що подушка для годування – це марна трата грошей, але насправді вона забезпечує комфортний процес годування дитини й тим самим позитивно впливає на настрій матусі, що є гарантією благополучної лактації.

Функції подушки для годування

Подушки для грудного годування мають безліч функцій, наприклад, до них можна віднести:

• підтримку дитини на рівні грудей;
• мама має вільні руки, тобто паралельно може робити щось ще;
• руки, шия та спина мами не так швидко втомлюються;
• дитину можна прикласти в різних позиціях;
• якщо є необхідність, то подушка дозволяє годувати одночасно двох малюків.

Також подушку для годування можна використовувати в якості меблів, щоб дитина під час сну не впав. З нею можна проводити різноманітні ігри та прості гімнастичні вправи для розвитку дитини.

Види подушок для годування

Подушки можуть виготовлятися в різних формах, найпопулярнішими є такі види:

• У формі літери "U".
Найчастіше її використовують так, що обертають тіло мами. У такому положенні вигодовування буде проходити максимально комфортно, а також час вагітності буде полегшений, адже спина знаходиться в розслабленому положенні.
• У формі літери "C".
Вона розрахована більше для підтримки живота жінки. Зверху на подушку кладуть малюка, який потім прикладається до грудей.
• У формі літери "I".
За рахунок своєї витягнутої форми, така подушка в більшості випадків досягає зросту людини. Її кладуть на ноги матері, а зверху вже дитину.
• У формі літери "Г".
Цей вид подушки підтримує шию мами, що допомагає розслабити м'язи шиї та спини. Вона дозволяє поєднувати відпочинок і грудне вигодовування.

Кожен з видів по своєму потрібний та користується популярністю. Така різноманітність форм говорить про те, що ви можете підібрати виріб особисто для себе, з огляду на власні побажання та особливості. В процесі вибору не варто гнатися за трендами, враховувати потрібно тільки відчуття комфорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.