Новачок «Волині» каже, що був готовий до методів Кварцяного

Новачок «Волині» каже, що був готовий до методів Кварцяного
32-річний захисник луцької «Волині» Богдан Шершун каже, що знав вимоги та методику тренування головного тренера клубу Віталія Кварцяного.

Досвідчений гравець приєднався до команди влітку. Він виступав за грандів українського та російського футболу - «Дніпро» й ЦСКА, а згодом успішно грав за київський «Арсенал» та криворізький «Кривбас», - повідомили у клубній прес-службі.

У його активі здобуття Кубка УЄФА 2005 року, бронзові медалі чемпіонату України, чемпіонство Росії та два Кубки Росії.

Шершун каже, що нагороди й титули залишилися в минулому, а нині треба налаштовуватися на кожну гру.

«І взагалі – найкращий мотив для футболіста – це добре зроблена ним справа, від якої отримуєш задоволення. Це ж наша улюблена справа, чи не так?», - зауважив він.

«Ухвалюючи рішення їхати у «Волинь» передусім зважав на запрошення Віталія Кварцяного, адже ми разом працювали певний час у Кривому Розі і мені відомий його стиль гри. А стосовно батьків, то мені і з Києва, і з Луцька долати до них у Хмельницький приблизно однакову відстань. От тільки дорога з Луцька трохи гірша», - розповів він про причини, через які обрав «червоно-білих».

Футболіст каже, що вже раніше працював з Кварцяним.

«В принципі я знав вимоги та методику тренування Віталія Володимировича, тому був готовий виконувати його вимоги. Нічого надто нового не помітив. Стосовно умов, то вони були чудові – все що треба для футболу. А готель, в якому зупинилася «Волинь» був той самий, що минулого року на зборах «Кривбасу», - висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То він ще сором"язливо сказав про дороги....
Відповісти