У мерії розповіли, як облагороджують Сапалаївку

У мерії розповіли, як облагороджують Сапалаївку
Ділянку водоохоронної зони річки Сапалаївка від вулиці Задворецької до гуртожитків на вулиці Клима Савура хочуть облаштувати біговими та велосипедними доріжками.

Також у цьому районі будуть засіяні газони травою, висаджено декоративні зелені насадження тощо, - повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

За словами радника міського голови Бориса Сороки, на цій ділянці будуватимуть підпірну стіну вздовж житлового будинку №49 на проспекті Волі, облаштують спортивний майданчик на схилах Сапалаївки біля гуртожитків, де потрібно покласти бруківку.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ВИГЛЯДАТИМЕ «МІСТ ЗАКОХАНИХ»

До середини серпня планується завершити роботи з реконструкції і повного оновлення пішохідного мосту («Міст закоханих») і встановлення перил та кованих конструкцій мосту, а також його освітлення. Будуть облаштовані бігові та велосипедні доріжки, павільйони для катання на роликах, дитячий майданчик.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно! Гідна праця!
Відповісти
а біля 9 школи на берегах Спалаївки гуде бадилля 1,5-метрове! Скоро вовки заведуться - так ретельно "чиситили" ріку минулого року! є про що репортаж робити вашим кореспондентам!
Відповісти
а це хто в нас таким добрим ділом займається? не можу повірити що наша мерія
Відповісти