У місті на Волині головного архітектора звинуватили в корумпованості

У місті на Волині головного архітектора звинуватили в корумпованості
Мешканці вулиці Шевченка у Володимирі-Волинському вважають, що через корумпованість головного архітектора та чиновників міського управління земельних ресурсів їхні будинки руйнуються.

9 липня відбулися загальні збори близько двохсот мешканців вулиці Шевченка та прилеглих територій у зв’язку із проблемою підтоплення. Ініціатором проведення зборів став голова Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Сергій Коба, - повідомили у партійній прес-службі.

Головною бідою для жителів вулиці впродовж десятка років є підтоплення, в результаті якого пошкоджено будинки, а присадибні ділянки не придатні для сільськогосподарських робіт. У воді потопають погреби, а вигрібні ями доводиться відкачувати двічі на тиждень.

Проблема з підтопленням, на думку мешканців вулиці, почала загострюватися після будівництва супермаркету будівельних матеріалів та виділення земельних ділянок під приватну забудову.

Власники новобудов звели свої будівлі на меліоративних каналах, чим порушили систему водовідведення вулиці Шевченка. Крім цього, комунальні служби роками не проводили очищення каналів, більшість з яких позаростала кущами та закидана сміттям.

У виділенні земельних ділянок під забудову та наданні дозволів на будівництво мешканці вулиці вбачають не лише чиновницьку недбалість, а й корупційні схеми, в яких звинувачують головного архітектора міста та управління земельних ресурсів.

Міська влада прогнозовано байдуже ставиться до бід людей. Звернення до міського голови Петра Саганюка результатів не приносять. У людей зібралися тонни непотрібних відповідей від чиновників, в яких ті відмахуються від проблеми, перекладаючи їх один на одного. Присутній на зустрічі начальник управління ЖКГ довго розповідав про те як в ідеалі має працювати меліоративна система аби вулицю не підтоплювало та пообіцяв, що з 1 серпня візьмуться за її відновлення на що, нібито виділять 300 тисяч гривень.

«На вулиці Шевченка зараз триває реконструкція, яка має на меті перетворити її у проспект, на який виділяються мільйони гривень. Але, влада міста, на мою думку, повинна була в першу чергу запитати у мешканців вулиці Шевченка чи потрібен їм проспект. І чи потрібне їм безпечне для здоров’я проживання у своїх помешканнях без води та смороду в підвалах та помешканнях, без витікання каналізаційних стоків в навколишнє середовище», - зазначив Сергій Коба.

Учасники зборів вирішили підготувати колективне звернення до міського голови з вимогами негайно дати відповідь та приступити до вирішення всіх проблемних питань з якими мешканці даного району міста зіштовхуються щоденно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блиск і злидні моточемпіонату (за кулісами владних реляцій.ФОТОРЕПОРТАЖ:

http://kovel.com.ua/gb/viewtopic.php?f=2&t=16135
Відповісти
А у Володимирі-Волинському все " стабільно" - престарілий мер -пенсіонер зі своєю " дружною командою" справно тирять громадське бабло !!
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині головного архітектора звинуватили в корумпованості
10 липень, 2013, 19:00