Пікетували волинську міліцію через скандальне зґвалтування. ФОТО

Пікетували волинську міліцію через скандальне зґвалтування. ФОТО
У Луцьку під стінами управління УМВС у Волинській області відбувся пікет через резонансне зґвалтування у Врадіївці Миколаївської області.

Акцію організувала громадська організація «Іскра» 10 липня.

На пікет зібралося близько 40 учасників. Біля входу в приміщення їх зустріли кілька міліціонерів. Учасники тримали плакати з різними написами та прапори – націоналістичний та прапор України.

«Спікер» з гучномовцем зазначив, що «проблема Врадіївки – це проблема всіх нас, ми маємо показати, що нас все більше. Людей, які зроблять Коліївщину. Луцьк і Волинська область не байдужа до цієї проблеми. Ми реально можемо щось змінити».

На акцію зібралася молодь з Луцька й інших міст області, розповіли ініціатори пікету.

Наприкінці акції організатори передали лист-звернення до Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, в якому зазначили, що громадськість контролюватиме перебіг справи у Врадіївці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 52
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці євнухи - штатні, вони пікетують всіх: прокуратуру, суди, адміністрації, лісове управління. Це найманці Гузя, Григоренка і інших дешевих горе-політиків, які вірять, що з лайна можна зробити цукерку. Якщо, звичайно, взяти блискучу обгортку.
Відповісти
Так ти вважаєш, що краще сидіти дома за компом і обдроченими руками ху*рити коменти, як вище??? Це позорно і низько!
П.С. і слово громади поряд зі словом "члени" зітри!
Відповісти
В ВАС ХЛОПЦІ ТЕРЕЗА ГАННА БАНДЕРІВКА.КОЛЄСНІЧЄНКО І БОНДАРЕНКО-УССКІ,КІВАЛОВ-ЮРИСТ,ЧЕЧЕТОВ -ОРГАНІЗАТОР.ТІГІПКО-ЕКОНОМІСТ,ДЄД ГЕОЛОГ-ЧУДО ЕКОНОМІСТ,ЮРА ЕНАКІЄВСКІЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ..ТРОХИ ТАМ В ВАС Є КРЕПКІХ ХАЗЯЙСТВЄННІКІВ- А ВСЕ РЕШТУ НАСІЛЄНІЄ.ТІЛЬКИ ВАШИМ ДОРОГИМ ДОРОГИХ ПОЛІТИКАМ НЕСПАДАЄ НА ДУМКУ ЩО САВЄТСКІЙ СВІТ ЗАЛИШИВСЯ ТУТ ЛИШЕ В БССР ТА РСФФСР ..НУ ТАМ В БОРАТІВ ЩЕ ТРОХИ..АЛЕ ВЖЕ ЛЕЖАЧИЙ ВСЮДИ..ПРИДАВИТЬ РЄБЯТА..ТРАНСФОРМУВАТИСЬ В ДРУГУ ПАРТІЮ НЕ ВСТИГНИТЕ..ДІТИ МОЛОДЦІ..НЕ ДИВІТЬСЯ НА СТАРШИХ-ЇМ ПОРОБЛЕНО..
Відповісти
Натисни Caps Lock
Відповісти
БЛОНДА?
Відповісти
І ото вся громада? Це сила...
Відповісти
ТИ ПОЗДРАВИВ ПАПІКА?
Відповісти
це жах! на фото однi дiти! якi навiть не пiдозрюють, що iх використовують(
Відповісти
ВСЕ ЖИТТЯ СНОШАЮТЬ.А ВОНИ ТАК ЖИТИ НЕ ХОЧУТЬ..ТО НОРМАЛЬНО ДЛЯ НИХ..А ТИ "ЖАХ" ПРИВИК..ЧИ ПРИВИКЛА
Відповісти
Тих людей використали!!!Чому всі там погано ставляться до міліції??Влни мали робити протест Миколаївській міліції ,а не Волинській!!Наша міліція тут не при ділах!!!
Відповісти
прочитай ще раз, а потім ще раз
Відповісти
ХАЙ АПУТЬ АБИ НЕ БИЛИ?БОРИС ПЕТРОВИЧ ПОЧИНАЙТЕ ЗНОВ.ПОЛІШУКИ СОЗРЄЛІ..
Відповісти
Я зрозумів, що вам би лиш в дома за пк сидіти і критикувати дії інших. Хтось старається хоч якісь перші кроки до змін в своїй країні робити, а комусь лиш би висміяти і розкритикувати. А потім жаліються, що люди в байдужі і країна погана. А кому захочеться щось робити, під шквалом критики?
Відповісти
До гузя примкнули молоді гомосексуалісти??? фото №7. бояться щоб їх теж не згвалтували)
Відповісти
коли твою дружину згвалтують і приїдуть добивати, ти зміниш думку....
Відповісти
Перший раз чую що фашисти за щось борються...
Відповісти
http://antifa-odessa.ucoz.ru/photo/1-0-191
Відповісти
а де гузь?понаставляв маріонеток,а сам грошики рахує накошені
Відповісти
Нормальна акція,без політичних прапорів лише національні, без піару партій і політиків, без проплачених бабульок, тут лише молодь яка дійсно готова до революції. і навідміну від припарених алкоголіків зі свободи вони пікетували ту установу яка має відношення до врадіївки
Відповісти
Без піару політиків? А для чого футболки з логотипом Гузівської організації напялили?
Відповісти
мала кого вполювати, стільки чуваків !!!
Відповісти
якби таке сталося десь в Європі, то на вулиці вийшли б тисячі в кожному місці. бої тривали б тижнями. їх би коктелями молотава палили. Українці все стерплять...
Відповісти
Бо Українці дибіли
Відповісти
А ти хто за національністю?
Відповісти
кожен з нас можливо розумніший за європейців. Але ми всі "розумні" у всіх сферах. А вони СПЕЦІАЛІСТИ у вузьких галузях. Кожен знає свою справу і своє місце, а ми всі "розумне" стадо...
Відповісти
О троль на повстання зібрався...))) Такі як ти спроможні тілки в коментарях гавкати... А в реальному житті пшик...
Відповісти
слиш ти!!! Я дійсно розчарований в нашій нації, але якби знайшовся лідер, або народ дісно взався за зброю, то я зхопив би вила. Але оскільки я цього не роблю, то все вищесказане стосується і мене, але я принаймі можу це визнати, а ти чмо, дійсно тільки можеш гавкати в неті. Я принаймі все що тут пишу можу і в очі сказати, А ти?
Це звичайно не показник, але на помаранчеву я поїхав в Києв тільки коли вона почалася, і спав в палатках. А ти?
Відповісти
А я в цей час служив в арміі, замісь таких нероб як ти. І також спав в палатках тільки на полігоні. І великим подвигом це не вважаю. Це обовязок кожного...
А судячи з твоїх частих коментарів в робочий час, можу сказати, що ти не тільки нероба, а й дурник, помішаний на самоствердженні і власному атеїстичному я...
А з дурниками нехай спілкується відповідний лікар.
Відповісти
а що ти доречі робив в армії? дачі комусь будував, блазень?
Відповісти
На полігоні переважно іде бойова підготовка особового складу. Службою горжусь, дачі не будував.
З тобою спілкувння припиняю, не буду годувати троля, у якого явно загострення хвороби.
Відповісти
Аналіз твоєї орфографії доводить, що ти не дємбєль, а тупа школота!!!
Відповісти
аналізуй далі ботан...
Відповісти
Теж звернула увагу на те, що це діти. А плакати у них у руках образливі. Міліціонери, які дозволили собі позбиткуватися над молодою дівчиною заслуговують найдовшого ув'язнення, проте екстраполювати до всіх міліціонерів – це образа їх честі та гідності.
Відповісти
терпіння.жди поки прийдуть..вони не в буфеті на роботі.там тисячі людей працюють в їхній внутрішній службі.на всіх рівнях..ті що душили гогнгадзе якраз була верхівка того..зараз знов не додивились? ТАМ НІЧОГО ЗТИХ ПІР НЕМІНЯЛОСЬ..при цьому трохи розслабились більше і прокол виліз..не вспіли замяти..то система ціла..не може обласний не знати хто в нього районний в такій структурі..а ти вір в добрих та злих гномів..
Відповісти
пробуй мислити логічно.ЧАС БАЧУ В ТЕБЕ Є.ЕМПІРИЧНЕ ПІЗНАННЯ СВІТУ ЯКИЙ НАВКОЛО ТЕБЕ НЕ Є БЕЗПЕЧНИМ.ДАЮЧИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ІНШИМ ДИВИСЬ ПІД НОГИ.В ЦЕЙ МОМЕНТ ТИ МОЖЕШ ПОПАСТИ В ВІДКРИТИЙ КАНАЛІЗАЦІЙНИЙ КОЛОДЕЦЬ.КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ В ЦЬОМУ МІСТІ ОЧОЛЮЄ ЛЮДИНА ЯКА РОЗВАЛИЛА ТРОЛЕЙБУСНЕ ДЕПО ,В СВІЙ ЧАС.
Відповісти
Чим би діти не бавились, аби не повірили у те, що їм політичні лідери на вушко нашіптують. Не хотілося б, щоб мій син з коктейлем молотова бігав і гасла якісь викрикував. Працювати треба, панове. Кожен на своєму місці - чесно, гідно та з головою
Відповісти
ага, твою дівчину гвалтують мусора, а ти працюй, чесно, гідно та з головою.
Відповісти
вір в царство прийдешнє дельфіна та скумбріїї поки в тебе з кишень методично гроші витаскують а співвічизники ходять на панщину за кусок хліба..хоть ти ,блазню,сам ходиш..так і життя пройде..черговий азарофф розкаже твоїм дітям про прелєсті минулого.а ти скромно будеш піддакувати..нєзря пражилі..дєди ваєвалі..і т.д...хфілософи верніться в реальність.ми не одні на планеті..не буде як було в прибалтиках-буде як в руминіях..якщо не знаєте про шо я поцікавтесь-"асвідченці толерантності"
Відповісти
якщо вже ви такі рушії, то рухайте. якщо такі ідейні,то пропонуйте. обгидити те, в що вірить інший, дуже легко. Важко самому у щось повірити. Дітей виставили на передову - авось сколихне, а далі ми з політичними лозунгами - це ми розпочали такий бравий рух. А те, що дітками прикривались, так вони ідейні. А дітки ідейні, тільки ідеї у них ще не сформовані, ідеї у них на таких акціях тільки одні - мєнтів не любиш, я теж - йдемо покричимо!
Відповісти
Філолог,твоя позиція,схожа на позицію маріонетки!Без образ,але з Вашою психікую і логікою,то ви танцюватимете під любу дутку,хто при владі,а Ви під ним!!!
Відповісти
З моєю ПСИХІКОЮ все гаразд. Попрацювати треба всім, і пацифістам, і бажано важко. Тоді великі ідеї минають, лишається здоровий глузд і чиста совість. А то уже новий клас работнічків виріс - професійні учасники акцій і демонстрацій. Не важливо проти чого. "За" щось хтось пробував покричати? Тільки "проти"...
Відповісти
ти в той час не служив в армії, а прислужував кучмі. І якби діло до того дійшло, то ти стреляв би по таким як ми.
теж мені, в армії прослужив. дєдом вийшов? уморіще...
Відповісти
От такі чмошники як ти першими надінуть повязку поліцая.
А присягу я приймав Українському народу. І не тобі косарю робити висновки. Тебе в армію не візьмуть..... Хіба що в армію тролів, щоб загаджувати інтернет простір.
А те що ти в палатці спав можеш написати собі на лобі...
Відповісти
можеш собі написати на лобі що ти в армії служив. Герой :))))
Відповісти
У мене це записано у військовому квитку. На відміну від твоєї жовтої картки.
Відповісти
молодець, ти, частина системи. В мене однокласник теж служив і заставляв за куріння їсти сигарети. Ти один з них, боєц?
Відповісти
Тебе напевно ще в школі окурками перекормили. От тому ти такий злий капосник. Душевна травма....)))
Відповісти
це було до "до на слиш не бери"
Відповісти
Молодці!Як не можуть дорослі,освоєнні люди цього зробити,то роблять підлітки.
Відповісти
Що сказати?В цій акції є два провали,дибіли що зараз обсирають дії у мережі,і мала явка людей!!!От а що на рахунок чи потрібно пікетувати Волинську міліцію,то скажу вам так друзі ,що прибизно 3 місяці назад я стояв з банером і також пікетував цей гадюшник,дивився прямо .а коли засліпило очі сонце,опустив голову в низ,і помітив ,що стою на плямі від крові на бруківці!От вам і причетність,ніхто ж не бачить ,що робиться в нашій Волинській "буді",а свідчення там висасують кожної ніченьки!!!
Відповісти
Дітей нагнала аж соромно...
Відповісти
Останні новини
Пікетували волинську міліцію через скандальне зґвалтування. ФОТО
10 липень, 2013, 19:17