Нардеп з Волині відвідав завод, який пережив «маски-шоу»

Нардеп з Волині відвідав завод, який пережив «маски-шоу»
На думку народного депутата Євгена Мельника (ВО «Свобода»), через владарювання корупції та податковий тиск з України «втікає» іноземний бізнес.

Про це він заявив після відвідин ТзОВ «Кроноспан УА», - повідомили у партійній прес-службі.

Під час візиту на підприємство народний депутат познайомився з виробничим процесом, особливо цікавлячись дотриманням підприємством екологічних стандартів, оскільки жителі Нововолинська та прилеглих сіл скаржаться на те, що воно здійснює шкідливі викиди в атмосферу.

Відповідний запит з вимогою перевірити дотримання ТзОВ «Кроноспан УА» екологічних норм Євген Мельник направив у Міністерство екології.

Також відбулася зустріч народного депутата з генеральним директором ТзОВ «Кроноспан УА» Наталією Покінською, під час якої обговорено перевірку підприємства працівниками головного слідчого управління та ситуацію, що склалася у деревообробній галузі України.

«Більшість іноземних компаній, які знайшли своє місце на українському ринку, працювали успішно. Тепер вони згортають свою діяльність через владарювання в країні корупції, фіскального тиску та непрозорої політики по відношенню до підприємництва. Крім того, за роки керування країною Віктором Януковичем в Україні відбулася концентрація стратегічних підприємств в руках донецького кримінально-олігархічного клану. Фактично, їм належать монопольні права на ряд важливих для економіки галузей. Серед них - вугільна та енергетична», - розповів депутат.

«Після того, як відбулася приватизація обленерго, ціна на електроенергію для споживачів на внутрішньому ринку стала вищою, ніж на зовнішньому. Тобто українцям олігархи кіловат енергії продають дорожче, ніж іноземцям. Лише ліквідувавши приватні монополії, можна зберегти економічний суверенітет країни», - додав свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нардеп з Волині відвідав завод, який пережив «маски-шоу»
11 липень, 2013, 11:52