Двоє юних волинян змайстрували диво-велосипеди. ФОТО

Двоє юних волинян змайстрували диво-велосипеди. ФОТО
15-річні мешканці Каменя-Каширського Артем Мирончук і Андрій Йовчик модифікували свої велосипеди і тепер дивують перехожих незвичною триколісною технікою.

Найчастіше юних конструкторів можна побачити в районі райлікарні на «піску», – пише сайт Вісті Каменя.

Як розповідають самі хлопці, спочатку в них була ідея змайструвати чоппер (різновид мотоцикла), але потім вирішили – триколісні велосипеди. Перший, за їхніми словами, робили досить довго. Потрібно було розраховувати, експериментувати, щось запозичувати, а до чогось додумуватися своєю головою. Зате наступний «вийшов в прокат» буквально за місяць. Якщо точніше – минулої зими Артем з Андрієм випробували його на снігу.

Їхні чудо-велики мають сім передач швидкості, оснащені світловідбивачами, спідометрами, клаксонами, навіть музика є. Більше того – до них можна вчепити, при бажанні, спеціальний причіп.

Та й «бігають» триколісні досить жваво. Хлопці кажуть, що швидкість може сягнути до 35-40 кілометрів за годину. Одне слово – річ зручна, цікава і, що головне, неординарна. До того ж – значно дешевша за звичайний велосипед.

Хоча запчастини для своїх майбутніх «триколісних коників» купували здебільшого нові, сума витрат не перевищила 700-800 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодцы канешна. Прикольная штука, более комфортна чем обычный велик, но и более энергозатратна. У обычного велика КПД выше.
Відповісти
Тепер нехай здають у прокат. У Луцьку за 5 хв. їзди беруть 10 грн.
Відповісти