У пункті пропуску «Ягодин» зменшилися черги вантажівок

У пункті пропуску «Ягодин» зменшилися черги вантажівок
Зважаючи на ситуацію, що виникла на західній та північній ділянках державного кордону, прикордонники ініціювали налагодження взаємодії між контрольними службами України та суміжних країн, з метою прискорення процедур оформлення вантажівок.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонної служби України.

Як повідомлялося, для координації дій на кордон з Польщею також виїжджав голова ДПСУ Сергій Дейнеко, який в пункті пропуску «Ягодин» провів зустріч з польською стороною.

Відтак впродовж останніх двох діб фіксується певне зменшення черг вантажних автомобілів в цьому пункті пропуску на українсько-польському кордоні.

Сьогодні на оформлення для виїзду з України перед «Ягодином» очікували 150 вантажівок, на в’їзд – 500.

Щодо північної ділянки кордону, то в пунктах пропуску з Республікою Білорусь спостерігається незначне накопичення вантажівок перед «Домановим» - 30 автомобілів на виїзд з України і така ж кількість на в’їзд. Близько 40 вантажівок очікують на виїзд з України перед пунктом пропуску «Виступовичі», натомість на в’їзд в Україну черга становить 300 вантажівок.

Нагадаємо, для стабілізації ситуації на цьому напрямку були проведені координаційні заходи між першим заступником голови ДПСУ та представниками ДМС.

Наразі прикордонники спільно з працівниками митниці продовжують вживати усіх необхідних заходів для забезпечення роботи пунктів пропуску у режимі максимальної пропускної спроможності.

Варто зазначити, що у більшості пунктах пропуску забезпечується оформлення вантажних автомобілів понад визначену проектно-пропускну спроможність. Значною мірою ситуацію покращує ефективна координація з колегами з суміжних країн. Окрім того, триває роз’яснювальна робота щодо рекомендацій подорожуючим стосовно обрання ними для перетину кордону інших, менш завантажених, пунктів пропуску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У пункті пропуску «Ягодин» зменшилися черги вантажівок
23 вересень, 2020, 14:30