Учасник «Нової хвилі» з Волині розповів, як готується до конкурсу

Учасник «Нової хвилі» з Волині розповів, як готується до конкурсу
24-річний ковельчанин Аркадій Войтюк з 12 липня "сидить" в латвійській Юрмалі, де готується до участі в пісенному конкурсі "Нова хвиля". Він та Ольга Діброва представлятимуть Україну.

Аркадій - фіналіст шоу "Х-фактор". Також грав за тернопільську команду КВК VIP Навчається на шостому курсі столичного Національного медуніверситету. Він майбутній хірург. Асистував на 60 операціях, - пише Gazeta.ua.

"Батько казав: "Колись я дивився, як на "Новій хвилі" співає Малінін і ніколи не міг подумати, що мій син через кілька років теж там буде співати". Але я і сам у це ніколи не вірив. Думав, що скрізь потрібні будуть мільйони доларів. А я ж хлопець з Ковеля, маленького містечка, і таких грошей у мене немає. Мама дуже зраділа. Це завдяки їй я почав співати. Вона бібліотекар і постійно говорила мені: "А давай тут виступиш, а давай тут". Я так цього не любив, боявся публіки, соромився. Але одного разу вона мене вмовила. Заспівав, вдаюся додому і кажу їй: "Я виступив. Ти задоволена? Все, я пішов грати у футбол", - розповів Аркадій Войтюк.

За словами співака, на конкурсі він виступатиме з піснею "Мамо", на яку нещодавно зняв кліп.

"Мамо" затвердили відразу. Організатори сказали, що це моя пісня і більше нічого не захотіли слухати. А про інших поки говорити не можна. Чи не беру лише уроки вокалу. Мені здається, що голос не можна налаштувати. Вон Олександр Розенбаум не займається вокалом, але його пісні співають стадіони", - каже він.

Одяг для конкурсанта шиє дизайнер Серж Смолін.

"Каже: "Я ночами не сплю, хочу, щоб ти виграв". Тягає мене по магазинах. Останній раз ходив з ним з 18.30 до десятої вечора. Думав, що збожеволію. Я хлоп, який не любить магазинів. Прийшов, поміряв і купив. На конкурс повезу десяток костюмів. Беру все, щоб не прогадати", - повідав співак.

Поїздку на "Нову хвилю" Войтюку оплатили організатори.

Нині він заробляє виступами на корпоративах і вкладає гроші у свою творчість.

"Вже міг собі якусь класну машину купити. Не скажу, що співав перед президентом або ще якимись шишками. Але ось на концерті "Пристрасті за Тарасу", присвяченому Тарасові Шевченку, зі мною за руку привітався Ющенко. Більше нікому не потиснув. Хоч там стояло зо два десятки осіб. Він пройшов всіх, а потім повернувся до мене і каже: "О, все у вас красиво виходить, молодець". Мені було приємно, бо мої батьки колись стояли за нього на Майдані", - розповів він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, він більше хірург чи співак?
Відповісти
Молодець!!!!Супер!Хай нашу Волинь прославляють талановиті люди, а не придурки,що кидають яйцями в президентів! Успіху Аркадію і чекаємо його з перемогою!
Відповісти
Аркідій!!! не слухай батька. краще бути таким співаком чим таким же хірургом.
Відповісти
Останні новини
Учасник «Нової хвилі» з Волині розповів, як готується до конкурсу
16 липень, 2013, 10:48