Основний дохід начальника Ягодинської митниці – «дарунки, призи»

Основний дохід начальника Ягодинської митниці – «дарунки, призи»
Начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк та його заступники оприлюднили копії декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік.

Торік сукупний дохід Микитюка склав 971 тисячу гривень, - пише Четверта влада.

З них понад 838 тисяч він вписав у графі «дарунки, призи, виграші», а 132 тисячі – заробітна плата.

Начальник митниці, а віднедавна і депутат Волинської обласної ради від Партії регіонів, володіє п’ятьма земельними ділянками площами від 15 соток до 3,333 гектара, житловим будинком на 346,7 кв. м., квартирою площею 62,6 кв. м., чотирма автомобілями: Land Rover 2004-го року випуску, Toyota Camry 2003-го року випуску, УАЗ 3909 1999-го року випуску та ГАЗ 69 1971-го року випуску, чотирма причіпами, судном Ладога-2 та вказав вісім одиниць «іншого нерухомого майна».

Члени сім’ї Романа Микитюка, серед яких дружина та три доньки, минулоріч заробили мільйон 769 тисяч гривень. У цю суму ввійшли 33 тисячі гривень заробітної плати, 52 тисячі дивідендів і процентів, 784 тисячі доходу від відчуження рухомого і нерухомого майна, 658 тисяч від провадження підприємницької та незалежної професійної діяльності, 6 тисяч від передачі в оренду майна та 234 тисячі інших видів доходів.

Члени сім’ї митника володіють трьома земельними ділянками, квартирою на 55,8 кв. м., автомобілями Land Cruiser 2009-го року випуску та Toyota Camry 2010-го року випуску, однією одиницею «іншого нерухомого майна» та мають 1 мільйон 723 тисячі 303 гривні на рахунках у банках і 335 тисяч 767 гривень внесків до статутного капіталу товариства, підприємства, організації.

Варто зауважити, що зараз Land Rover коштує від 300 тисяч, Toyota Camry – від 250 тисяч, а Land Cruiser – від 500 тисяч гривень.

Відзначимо, що у декларації Романа Микитюка не вказано фінансових зобов’язань ні декларанта, ні членів його сім’ї.

Роздивитися декларацію Романа Микитюка можна тут.



Сукупний дохід першого заступника начальника Ягодинської митниці Любові Єленич у 2012 році склав 96 тисяч 885 гривень – усе це заробітна плата. Проте, в інших рядках декларації Любов Єленич вказала ще 8 тисяч 643 гривні матеріальної допомоги та 62 тисячі 500 гривень доходу від відчуження рухомого та нерухомого майна.

Працівниця митниці має земельну ділянку, житловий будинок, квартиру та автомобіль Volkswagen Tiguan 2011 року випуску.

Її чоловік заробив минулоріч більше 124 тисяч гривень і має земельну ділянку, житловий будинок, гараж, автомобілі Volkswagen Jetta 1985 року випуску, Mazda 6 2007 року випуску та Audi 6 2010 року випуску, і 104 тисячі гривень у банках та інших фінансових установах.

Варто зауважити, що в декларації Любов Єленич не вказала жодних фінансових зобов’язань зі свого боку і з боку чоловіка.

Завантажити декларацію Любові Єленич можна тут.



Заступник начальника Ягодинської митниці Сергій Курило у 2012 році отримав більше 112 тисяч гривень сукупного доходу. Він має три земельних ділянки, житловий та дачний будинок, дві одиниці іншого нерухомого майна.

Члени його сім’ї, серед яких дружина, дві доньки та мати, мали 172 тисячі 234 гривні сукупного доходу. Вони володіють двома земельними ділянками, квартирою, двома гаражами, автомобілями BMW X5 2005 року випуску та Toyota Avensis 2012 року випуску, двома одиницями іншого нерухомого майна.

Подивитися декларацію Сергія Курила можна тут.



Заступник начальника Ягодинської митниці і начальник служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Ягодинської митниці Олександр Костюк заробив у 2012 році 60 тисяч 859 гривень. Він володіє земельною ділянкою, двома квартирами, одна з яких у спільній власності із членами сім’ї, та автомобілем Toyota RAV 4 2004 року випуску.

Члени сім’ї митника, серед яких дружина та донька, у минулому році не мали сукупного доходу, але серед інших видів доходів вказали 13 тисяч 175 гривень. Вони володіють спільною із Олександром Костюком квартирою на 60,6 кв. м. та квартирою площею 153,2 кв. м. Крім того, мають два автомобілі: BMW X6 2010 року випуску та Toyota Camry 2007 року випуску.

Ні в Олександра Костюка, ні в членів його сім’ї у декларації не вказано жодних фінансових зобов’язань.

Декларацію Олексндра Костюка можна переглянути тут.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ-у-у-у-у--у, хто на що вчився
))
Відповісти
Давайте деклараціїї наших депутатів!!!
Відповісти
На Соловки їх всіх разом з родичами до 3-го коліна..
Відповісти
і що тоді робити людям які товар возять? Офіційно декларувати і розмитнювати?
Відповісти
Сіроти блєать
Відповісти
Навіщо цим багатіям ще митницю дали? Для наживи, чи відмивати хабар. Скільки ж вони дали щоб отримати ці посади? А влада мовчить. Реальність життя. Поставте простого робітника на цю посаду, може красти не буде, а чесно відпрацьовувати свій хліб.
Відповісти
Насмішив!:) "Простий" прийде і буде по бистряку себе збагачувати, поки час є! Це українська ментальність!!!:(
Відповісти
Робимо логічний ланцюг. У начальника митниці офіційна річна з/п 132 тис. грн., іншим видом діяльності він не має права займатися (т.як держслужбовець). Тоді де взялися чисельні земельні ділянки, нерухомість, транспорт, судна тощо? Це ж стосується і заступників.
Відповісти
А як простий народ має жити, як має зводити кінці з кінцями? Пенсія 1110 грн, з неї на ліки щомісяця йде 300 грн, за квартплату 400грн. Скажіть, як можна прожити на 400 грн. у місяць?
Відповісти
Ти робот чи троль, лишаєш скрізь однакові коментарі
Відповісти
Микитюк має 4 напівпричіпа під сідлові тягачі, вози - неперевози через таможню "потрібні" речі під "правильне" мито...;)
Відповісти
Та ладно, і так всі знають звідки у тих бідолах гроші, от притягнути до відповідальності ніззя... залишається тільки Врадієвка... Митники зараз стали гірше мусорів, саме мусорів, бо є ще Менти :)
Відповісти
може тим митникам, та ще й прокурорам, провести народну ревізію і трошки націоналізувати майно!! бо чому не взяти під контроль і не поглянути з відки вони черпають ліві гроші !!! і начальників сбу перевірити, ніби можна подумати вони людей захищають!! половина з них на не розмитнених авто їздить ! от тобі і Україна, комусь закони не писані а комусь прям аж на лобі надруковані.
Відповісти
Да жалко, що вже ніхто не питає про нетрудові доходи. Нормально 800тис грн. дарунки і т.д. В нього Різдво, ДН через день от і надарували. Всі всьо знають а зробити нічого не зро-блять. От і отримує панок далі дарунки.
Відповісти
тайна.сбу не знає..тіхо-тіхо нікому не кажіть..хай обдаровуються.вони начальники їм положенно..
Відповісти
А що, язиката пріська має тільки й роботи, що тут ляпати безглузді речі? Бись сама не загриміла під фанфари... Можна навіть допомогти.
Відповісти
Всі без суду і слідства пришили кримінал всім, достойно
Відповісти
Хіба нормальна, працелюбна людина може заробити такі статки за рік? Ні. Вона може заробити хіба, що горба, або якусь боляку. А що все це награбовано, то тут і дураку ясно. Куди ж тоді дивиться прокуратура, СБУ, міліція, коротше наша влада? А нікуди.Всі вони грабуть так само,як і митники.Одним словом ворон ворону очі не виклює.
Так, що добре всі подумайте: чи потрібні нам такий президент, і така його команда?
Відповісти
Ага!:) Прийде "новий" і все змінить? Хе-хе - який ви наївний!:) "Нові" так само будуть себе збагачувати!!! Вам 2004-го року мало?:)
Відповісти
ну да! зірвав пломбу на фурі і як не приз, то дарунок)
Відповісти
голосуйте дальше и сосите глубже придурки самостойніе
Відповісти
Декларация про доходы вещь бесполезная, гораздо важнее декларация про расходы))))
Відповісти
все по х..для вас лохів..система така -кому положенно бере основне на верх собі процент..проблема в системі загальній..а перестройки з ускорєніями,товаріщ тут вже 25 років йдуть..люстрація всіх..всіх нах..
Відповісти
Останні новини
Основний дохід начальника Ягодинської митниці – «дарунки, призи»
17 липень, 2013, 08:22