Honda влаштувала у Луцьку феєричне родинне свято. ФОТО*

Honda влаштувала у Луцьку феєричне родинне свято. ФОТО*
Прихильникам японського бренду Honda подарували сімейне свято з тест-драйвами, виступом екстрималів, конкурсами та смачним частуванням.

У неділю, 14 липня, кожен мешканець Луцька мав можливість стати частиною родини Honda. Свято Honda Family Day вперше у місті організувала компанія «Хонда Україна» разом зі своїм партнером – офіційний дилером автомобілів Honda у Луцьку автоцентром «Луцьк-Експо».

Формат саме родинного свята компанія вибрала не дарма. Адже як наголошує керівник відділу продажу ТзОВ «Луцьк-Експо» Ірина Турковець, підтримка сімейний цінностей та соціальна відповідальність компанії є головними критеріями для бренду Honda.

«Ми створили наше свято, основуючись на філософії Honda. У своїй роботі ми неодмінно дбаємо про те, аби продукція Honda, яку ви купуєте, приносила виняткову насолоду. Тим більше, що автомобілі Honda якнайкраще підходять під українські умови, в чому можуть переконатись гості Honda Family Day, протестувавши наші авто», - зазначила маркетолог «Луцьк-Експо» Марія Подкаменна.

Прихильники японського бренду могли разом з сім’ями насолодитися активним та змістовним відпочинком. Організатори подбали про конкурси, тест-драйви та музичний супровід від ді-джеїв протягом цілого дня. Бурхливі емоції та оплески викликав виступ велоекстремала Олега Гришка, який виконував небезпечні трюки.

«Ми прийшли на свято за запрошенням компанії. Мені з дружиною запам’ятався виступ велотріаліста. У нас маленький син, є племінник і ми хотіли дітям подарувати видовище. Вважаю, що це вдалося. Було справді цікаво, особливо племінник був задоволений від катання на квадрациклі», - поділився враженнями гість свята Дмитро.

Під час «родинного дня» присутніх частували соковитим шашликом, ситним пловом, різноманітними закусками та салатами.

Цікаво, що протягом дня гості заповнювали анкети, одна з яких незабаром під час всеукраїнського розіграшу принесе щасливцю новенький мотоцикл Honda.

«Приємно, що можна протестувати новий модельний ряд Honda Crosstour 2013 та Honda CR-V 2013. Сподобався комфорт їзди, динаміка. Поки що ми не є клієнтами компанії, але тепер задумуємося над цим», - розповідає відвідувачка Honda Family Day Оксана.

Втім на цьому подарунки для друзів компанії не завершуються. Вже зовсім скоро в Луцьку за підтримки «Луцьк-Експо» з’явиться автоклуб «Honda Mafia – Хонда Родина», який об’єднає всіх Хонда-водів Луцька – справжніх прихильників марки, які обожнюють драйв, спілкування та насолоджуються життям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто, от тільки хто знав про цей захід ?
я би теж потестив Хонду, але то видно тільки для своїх...
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/16831-honda-ukraina-vlashtuie-sviato-dlia-luchan
Відповісти
Інформація про свято була розміщена на ВолиньPost, навіть рекламний банер був. Це було відкрите свято - для всіх бажаючих!
Відповісти
нема там що тестити! свято гарне було, а машинка так на 3-
Відповісти
Пересічній людини зі звичайною зарплатою треба 180 років відклдати, щоб назбирати на авто. Це не для простих людей.
Відповісти
крутооооо!!! частіше б лучан балували такими святами і було б куди по вихідних, крім барів, ходити. МОЛОДЦІ!!!
Відповісти
судя по гостях не скажеш, що то потенційні покупці.
Відповісти
Одне добре, що можна (я так поняв) піти із дітьми і трохи провести час, машинки показати.
Відповісти
А найкраща реклама - фото Хюндай на фоні прапорів Хонди). Хтось взяв халтурку)?
Відповісти
Дайош Honda Civic Tour у Луцьку!!!!
Відповісти
Останні новини
Honda влаштувала у Луцьку феєричне родинне свято. ФОТО*
17 липень, 2013, 09:50