Губернатор Запоріжжя вибачився перед Коморовським за «яєчний теракт»

Губернатор Запоріжжя вибачився перед Коморовським за «яєчний теракт»
Запорізький губернатор Олександр Пеклушенко (на фото) дав свою оцінку луцькому "яєчному теракту".

Як відомо, член організація "Слов'янська гвардія" Іван Ш. розбив яйце на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського після богослужіння за душі загиблих під час волинської трагедії в Луцьку, - пише ZaБор.

"З політичної точки зору, за вчинком цього суб'єкта стоїть політичне ляльковод. Цей політичний ляльковод ставив перед собою завдання дискредитувати Україну як державу. На жаль, об'єктом цих ігор, по-перше, стала людина, по-друге, президент і, по-третє - гість нашої країни. І мені, як і кожному українцю, соромно за проступок цього суб'єкта і хочеться сказати: "Вибачте, пане президент", - заявив губернатор.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: "ЯЄЧНИЙ ТЕРАКТ" В ЛУЦЬКУ


За словами Олександра Пеклушенка, цей інцидент не вплине на відносини України з Польщею.

"Безкарність в цих питаннях породжує нездорове бажання прославитися. Якщо вчора цієї людини ніхто не знав, то сьогодні про нього говорить півсвіту тому, що він завдав образи відомому політику", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б тих гвардійців трохи потрусили. Пройшлися поїхніх серверах. поцікавились, що від них має чекати суспільство. Щось "антифашисти" не допрацьовують.
Відповісти
Однозначно покарати! І то на центральному майдані!
Відповісти
дядько крепкій хазяйчственнік..так запрацювався що аж на пятий день щось сказав..чи може думав харашо то чи погано ..те яйце..може реакції патрона ждав..як осудити -кальоним желєзом чи по-батьківські..-""З політичної точки зору, за вчинком цього суб'єкта стоїть політичне ляльковод. Цей політичний ляльковод ..
Відповісти
"Цей політичний ляльковод ставив перед собою завдання дискредитувати Україну як державу." Нажаль дискредитував Україну як державу наш чинний президент. Його небажання приїхати на зустріч з Президентом Польщі дуже показове. Приїду, приїду, але ні... краще не приїду. Боїмося гострих тем, питань і просто зустрічей з людьми? Чи ще після святкування дня народження голова болить і не варить? Хоча чи варить взагалі? Питання...
Відповісти
Останні новини
Губернатор Запоріжжя вибачився перед Коморовським за «яєчний теракт»
17 липень, 2013, 13:52