У Луцьку відкрили інтерактивний «Музичний арсенал». ФОТО

У Луцьку відкрили інтерактивний «Музичний арсенал». ФОТО
У Луцьку діє виставка «Музичний арсенал», відвідувачі якої можуть не лише оглянути музичні інструменти, а й пограти на них.

Відкриття експозиції відбулося 16 липня в приміщенні клубу за адресою Драгоманова, 1, - пише Волинський інформаційний портал.

Під інтерактивністю організатори мають на увазі можливість не просто оглянути експонати, а і потримати їх в руках, ознайомитись із короткою інформацією, як про музичні інструменти, так і про допоміжні реквізити.

Цікаво, що протягом експозиції виставка має змінюватись, інструменти, люб’язно надані власниками, будуть поповнюватись новими екземплярами, під час роботи виставки можна поспілкуватись й з власниками інструментів. Відвідати виставку можуть усі охочі.

«Ми намагаємось показати мистецтво максимально близько і зрозуміло для кожного. Особисто мені наприклад завжди хотілось потрапити в місце, де найрізноманітніші інструменти дихають своєю історією. Коли навіть просто доторкаєшся до справжнього, живого інструменту, проникаєшся творчим натхненням. При цьому не важливо, чим саме займаєшся у житті, музика однаково зрозуміла для усіх», – зазначив завідуючий клубом Віталій Поліщук.

Вхід на виставку у робочі години вільний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкрили інтерактивний «Музичний арсенал». ФОТО
17 липень, 2013, 13:37