Східноєвропейський нацуніверситет втричі популярніший за «політех»

Східноєвропейський нацуніверситет втричі популярніший за «політех»
На 13:00 17 липня понад 16 тисяч людей подали документи на вступ до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У Луцький національний технічний університет - майже 6 тисяч, - пише Волинський інформаційний портал з посиланням на інформаційну систему Конкурс.

До СНУ на загальний кваліфікаційний рівні бакалавр, спеціаліст та магістр подано 16 052 заяв. Щоправда, 332 заяви приймальна комісія вишу не допустила до конкурсу.

Варто зауважити, що лише 2,2 тисячі абітурієнтів подали оригінали документів, що свідчить про бажання майбутніх студентів навчатись саме у цьому вузі.

Також варто додати, що із правом позаконкурсного вступу в університеті зареєстрували 427 абітурієнтів. І в цілому, ІС «Конкурс» засвідчує, що серед вступників СНУ - велика конкуренція на державне місце: сім осіб на одне місце.

Менші показники у Луцькому національному технічному університеті. ІС засвідчила лише 5 899 заяв, з них до конкурсу не допустили 166. Окрім того, 766 абітурієнтів вже подали оригінали документів.

Що ж до конкурсу, то він у технічному вузі менший – троє охочих на державне місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пані ректор інтитуту філології повинна замислитись. адже студенти поступають і не знають, що на них чекає.адже саме з подачки пані Рогач багато поганих оцінок перетворюються на відмінні.
Відповісти
тоді не ректор, а директор (чи декан), ректор один - університету!
Відповісти
Плять до чого..., відун патякало, нічого такого за нею не помічав, а те що комусь за цю посаду сильно боляче і він виливає лайно то це просто цероз та конвульсії галімого лузера!
Відповісти
Ну хай поступають в те СНУ)))Будуть мені овочі на базарі продавати)
Відповісти
нада.найдуть кого вчасно як ректор їх колись ааа..то людьми стануть.фізкультурник-начальник митниці-ректор.але основна проффесія зять.
Відповісти
Талони то ще не калоші,16 тисяч заяв то не 16 тисяч абітурієнтів...привіт
Відповісти
так і в політесі - 6 тис. поки що заяв, а не абітурієнтів...от не пройдуть в столицю, тоді тут опиняться, "де пройшов". Ото спеціалістів готують, не за покликом серця і здібностями до певних галузей, а "куди пройшов"....
Відповісти
Ви, ще забули написати відсоток працюючих на базарі випускників двох згаданих вузів, я думаю СНУ шників там 50%
Відповісти
чувирла.. на ринку твої випускники можуть тільки продавцями йти..так само і в торгових центрах..папіка гроші спустити на "бізнес" легко ,а реально заробляти в нас треба голову мати та терпіння..то вам не по кабінетах дупи керівникам лизати..тут одне з небаготьох (нажаль) місць в Україні де була ї є конкуренція..а в вас там "перспєктіви",сракозисзтво,кумівство,окозамилювання та святослави з сроманюками зверху..а нє зверху усатий з бородатим..чи навпакі.."асвідчені".мох радянських болот..
Відповісти
Останні новини
Східноєвропейський нацуніверситет втричі популярніший за «політех»
17 липень, 2013, 13:19