Розвінчуємо міфи про робоче взуття зі сталевим носком*

Розвінчуємо міфи про робоче взуття зі сталевим носком*
Багато моделей робочого взуття Exena на https://yas-poltava.com/exena/ мають сталевий носок. Він призначений для захисту передньої частини ноги від ударів, падіння важких предметів. Однак існує кілька поширених міфів стосовно металевих вставок, які ми розвінчаємо просто зараз.

Сталевий носок відрізає пальці при ударі

Ця гіпотеза була перевірена в популярній телепередачі «Руйнівники міфів». Вони встановили, що нічого спільного з реальністю таке припущення не має. В реальності вставки проектуються таким чином, щоб витримувати дуже великі навантаження. Вони можуть сплющитися лише при ударі такої сили, при якому зберегти ступні цілими немає шансів й зі звичайним взуттям. Вставки проходять тестування для перевірки міцності.

Такі черевики дуже незручні

Подібне твердження могло бути правдивим кілька десятиліть тому. Але зараз технології виробництва робочого взуття значно вдосконалилися. Воно стало не менш зручним, ніж повсякденне. Виробники роблять металеві носки різних форм, аби ваші ноги знаходилися в максимальному комфорті. М’яка підкладка захищає шкіру від натирання. Взуття є досить легким та вентильованим для того, аби ви могли перебувати в ньому протягом усього робочого дня. Звичайно, для цього потрібно купувати кросівки або черевики відомого бренду.
Через сталеві вставки взуття стає дуже важке
Звичайно, металеві носки збільшують загальну вагу черевиків. Але справа не лише в цьому. Для захисту ніг потрібна товстіша підошва з жорсткої гуми, щільна шкіра та підкладка. Все це зроблене з однією метою – запобігти травмам ніг у важких промислових умовах. Якщо ви хочете отримати легше взуття, розгляньте варіанти з композитним носком. Полімери легші за сталь, але поступаються їй за міцністю.

Взуття зі сталевим носком жахливо виглядає

По-перше, робоче взуття зовсім не призначене для походів на вечірки чи у театр. По-друге, виробники сьогодні виготовляють цілком естетичні черевики та кросівки з металевим носком. За зовнішнім виглядом вони дуже нагадують туристичне чи спортивне взуття. Інколи їх навіть використовують для активного відпочинку, хоча все ж варто купувати для цього спеціалізовані речі.

У будь-якому випадку, завжди можна підібрати не лише надійне, а й естетичне взуття. Переконайтеся в цьому, переглянувши каталог відомого виробника. Ви побачите безліч виробів на будь-який смак. Це не однотипні, жахливі на вигляд та незручні черевики, які доводилося носити робітникам колись. Взуття для промисловості та будівництва вийшло на новий рівень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Взуття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розвінчуємо міфи про робоче взуття зі сталевим носком*
14 серпень, 2020, 09:11