Вибір чоловічих наручних годинників*

Вибір чоловічих наручних годинників*
Не так давно наручний годинник вважався тільки жіночим атрибутом, в той час як чоловікам вважалося це недопустимо. Їм дозволялося носити тільки кишенькові варіанти годинників, а на людей, які не погоджувалися з такою позицією, дивилися, як на диваків, тому було таких небагато. Але все змінила війна: солдатам було незручно лізти в кишеню за годинами, адже руки були зайняті зброєю та іншими необхідними предметами. Звільнення рук могло коштувати життя, так як ворог міг напасти в будь-який момент, цілком можливо, що і в той, коли солдат дивиться час.

Такі умови призвели до появи перших рукодільних наручних футлярів для годинників. Після закінчення війни чоловіків, які звикли до такого способу ношення, стало дуже багато й більшість компанії по їх виробництву почали виготовляти шкіряні ремінці. З тих часів наручний годинник для чоловіків став не тільки елітним аксесуаром, але й показником статусу та престижу власника.

Вибір чоловічих наручних годинників

До вибору годинника багато чоловіків підходять досить ретельно. Ці механізми можуть бути найрізноманітнішими, відрізняючись багатьма характеристиками. Щоб вибрати якісній наручний годинник, радимо звертати увагу на такі пункти:

• Тип механізму.
За типом механізму годинник може бути кварцовим, механічним та електричним.
• Країна виробник.
Кращою країною з виготовлення годинників по праву вважається Швейцарія, але й японські, німецькі, корейські, американські, італійські, англійські та французькі годинники відрізняються гарною якістю.
• Матеріал корпусу.
Корпус може бути пластиковим, сталевим, титановим, керамічним, золотим, срібним, латунним і т.д.
• Тип стелка.
Існують наступні його типи: плексиглас, мінеральне, сапфір.
• Тип циферблата.

Вони розрізняються способом відображення часу й можуть бути стрілочними, цифровими та змішаними.

Детальніше ознайомитися з тим, як вибрати чоловічий годинник можна за посиланням. Там більш детально розписано про кожний пункт.

Вибір наручних годинників під стиль

Крім того, що потрібно враховувати характеристики годинників, так ще й стиль їх власника, адже пристрій повинен доповнювати образ, а не виділятися з нього. Тому перед покупкою годинників перевірте свій гардероб і подивіться, одяг якого стилю переважує. І вже під це підбирайте наручний годинник, адже під класичний стиль не підуть спортивні прістрої або ж під спортивний костюм не одягнеш строгий годинник. Якщо все таки ви вирішили надіти такі протилежні варіанти, це стане явним показником відсутності смаку у чоловіка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.