Задля зручності волинян змінили рух дизель-поїздів

Задля зручності волинян змінили рух дизель-поїздів
Львівська залізниця зважила на скарги волинян і змінила графік руху деяких дизель-поїздів задля зручності пасажирів.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Скаргу волинських пасажирів опублікувала одна з обласних газет краю. В ній люди нарікали на незручні графіки рейсів дизель-потягів. Адже у зв’язку із переходом на зимовий період змінився час руху дизеля «Ягодин-Ковель». Пасажири, які планували добиратись до обласного центру, не мали часу пересісти в місті залізничників на поїзд «Ковель-Луцьк».

На щастя пасажирів, стаття про скарги волинян зворушила голову облдержадміністрації Бориса Клімчука. Відтак, губернатор вирішив негайно допомогти. Він звернувся до начальника державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Богдана Піха з проханням врегулювати ситуацію.

Управління Львівської залізниці терміново розглянуло звернення голови облдержадміністрації та пішло назустріч волинським пасажирам - відкоригувало графік руху дизель-потягів.

Отож, починаючи з 30 січня 2012 поїзд №6372 сполученням «Ягодин-Ковель» відправляється зі станції Ягодин о 5 годині 33 хвилини та прибуває до Ковеля о 7.08. Тепер це дає змогу пасажирам здійснити пересадку на поїзд №6358, який курсує за напрямком «Ковель-Луцьк» та відправляється з міста залізничників о 7.31.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Задля зручності волинян змінили рух дизель-поїздів
09 лютий, 2012, 13:06