Деякі чиновники знущаються з підприємців, - Байцим

Деякі чиновники знущаються з підприємців, - Байцим
У луцькій мерії вибірково допомагають підприємцям – деякі роками безрезультатно оббивають пороги міськради.

Таке припущення прозвучало 9 лютого під час засідання комісії, якій доручено розробити зручну процедуру отримання дозволів на розміщення тимчасових архітектурних форм для торгівлі.

Як розповів заступник міського голови Василь Байцим, 8 лютого до нього на прийом прийшло двоє жінок, які вже кілька років не можуть отримати в мерії дозвіл на торгівлю «солодкою ватою» у центральному парку.

«Ми вже четвертий рік просимо встановити торговий намет, щоб торгувати «солодкою ватою». У нас є спеціальна установка для виготовлення «вати». Ми робимо довідки, платимо за них. Вже є всі документи. І постійно приходять відмови. Але зараз те місце, на якому ми хотіли встановити торговий намет, вже віддали іншому підприємцю», – бідкається підприємець Ірина Наумчук.

Василь Байцим прокоментував ситуацію: з багатьох підприємців у міській раді просто «знущаються».

«Я запрошую до себе на прийом громадян чиновників, щоб побачили, як вони знущаються з підприємців. Сьогодні в Луцьку 25 тисяч малих підприємців. Ці люди забезпечують до 90% дохідної частини міського бюджету. Натомість, часто йде якась атака на малий бізнес», – висловився заступник мера.

У підсумку, Байцим доручив начальнику управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Олександру Козлюку допомогти цим бізнесменам довести справу до кінця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Деякі чиновники знущаються з підприємців, - Байцим
09 лютий, 2012, 12:29