Як холодильна вітрина сприяє розвитку вашого бізнесу?*

Як холодильна вітрина сприяє розвитку вашого бізнесу?*
Холодильні вітрини зі скляними стінками – фактично незамінний інструмент для закладу, який хоче правильно зберігати продукти харчування та водночас демонструвати їх покупцям. Таке обладнання використовують ресторани, супермаркети, кав’ярні, спеціалізовані магазини морепродуктів тощо. Сьогодні на ринку представлено велику кількість холодильних вітрин, які пропонує Carboma – офіційний сайт Україна. Є різні варіанти по розмірах, формі, корисному об’єму та інших характеристиках. Однак всі вони мають ряд беззаперечних переваг, які роблять їх вельми корисними для закладу.

Гарний огляд

Ключова перевага вітрин перед закритими холодильниками полягає в тому, що покупець може вільно оглядати увесь товар. Демонстрація продукції фактично є дуже ефективним маркетинговим інструментом. Якщо правильно розкласти їжу, від споглядання вітрини у покупця «слинка тектиме». Ви отримуєте холодильник, який на додачу виконує ще й функції рекламного щита.

Додатковий плюс вітрини – завдяки внутрішньому освітленню вона робить усе приміщення більш дружелюбним, спокійним та затишним. Відкритість на психологічному рівні підказує людям, що тут на них чекають.

Енергоефективність

Скляна вітрина дозволяє побачити, які продукти лежать всередині, що потрібно замінити чи докласти. Для цього не потрібно щоразу відкривати дверцята, тому внутрішня температура підтримується більш стабільно. Щоразу, коли хтось відкриває дверцята холодильника, всередину потрапляє тепле повітря. Двигун працює інтенсивніше, аби знову охолодити повітря. В результаті швидше зношується обладнання, зростає енергоспоживання. Скло дозволяє вам бачити продукти, не відкриваючи дверцята.

Впорядкованість

Оскільки покупці бачать усі продукти, це змушує персонал ставитися до них більш уважно. Протерміновані, зіпсуті, просто погано виглядаючи товари вчасно усуваються з полиць, а на їхнє місце викладаються свіжі. Це подобається покупцям. Вони бачать, що працівники закладу виконують роботу на совість. А ще гарна викладка допомагає швидше знайти потрібний товар.

Чистота

Скляні дверцята і стінки дуже прості в гігієнічному догляді. Для очищення їх достатньо протерти водою з мильним розчином чи миючим засобом. Якщо десь лишилися плями, через скло їх легко побачити.
Для сучасного магазину чи закладу громадського харчування холодильна вітрина є обов’язковим обладнанням. Більш того – не маючи її, ви будете відставати від конкурентів та робити свій заклад менш привабливим для покупців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як холодильна вітрина сприяє розвитку вашого бізнесу?*
04 жовтень, 2020, 16:04