Газ на авто - де та для чого лучани встановлюють ГБО?*

Газ на авто - де та для чого лучани встановлюють ГБО?*
Що вигідніше газ чи бензин? З кожним роком використання газобалонного обладнання в автомобілях українців зростає. Зрозуміти популярність такої тенденції досить не важко. Оскільки зростання цін на паливо, заставляє навіть власників не дешевих автомобілів, шукати способи зекономити. Окрім цього, важливим фактором є і зменшення вартості обслуговування при переході на газобалонне обладнання. Збільшення ресурсів двигуна автомобіля, що відповідно веде до відтермінування капітального ремонту.

При переході на газобалонне обладнання, ви зможете окупити його вартість вже в перший рік після установки. Оскільки вартість газу майже вдвічі менша ніж на бензин. Газ не відкладається на стінках камери згоряння, що значно полегшує життя автомобілістів. Газ на авто в Луцьку, стає все більш вигідним з кожним роком.

Плюси та мінуси ГБО

Серед плюсів використання газобалонного обладнання, можна відмітити:

• Газ є більш безпечним для навколишнього середовища, що служить досить важливою причиною переходу більшості автомобілістів.
• Зменшення витрат на паливо. Оскільки ціни на бензин з кожним роком ростуть, перейти на газ вже сьогодні буде досить вигідним рішенням.
• Збільшення робочого ресурсу двигуна. В сучасних автомобілях строк експлуатації двигуна зменшується з кожним новим поколінням авто. Капітальний ремонт, обійдеться в чи малу суму. Проте перехід на газобалонне обладнання, здатний відтермінувати зношення двигуна.



Серед мінусів використання газобалонного обладнання, можна відмітити:

• Втрата гарантії на автомобіль. Після установки газового обладнання, ви автоматично втрачаєте заводську гарантію. Проте, це не є серйозною проблемою. Навіть якщо ви недавно придбали ваше авто в офіційного дилера, ви можете дочекатись закінчення гарантійного строку, також варто перепитати, можливо на ваш автомобіль не поширюється ця проблема
• Безпека використання. Цей мінус значно перебільшений, при використанні якісного обладнання, шанс на неочікуваний інцидент зменшується практично до нуля.

Скільки коштує переробити автомобіль з бензину на газ

Вартість на установку газобалонного обладнання залежить від кількості циліндрів вашого двигуна, а також комплектації і покоління ГБО. Вибираючи комплектацію варто відштовхуватися від ваших потреб і можливостей. Відбити вартість установки можна вже в перший рік.

Чи потрібно десь реєструвати авто з ГБО

При самостійній установці ГБО в вас можуть виникнути проблеми з внесенням нових даних в техпаспорт автомобіля. Оскільки, буде досить важко підтвердити, що обладнання є абсолютно безпечним для життя водія й оточення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.