Луцьким сім'ям, у яких виховуються діти з інвалідністю, передали допомогу

Луцьким сім'ям, у яких виховуються діти з інвалідністю, передали допомогу
В рамках відзначення місячника допомоги та підтримки, приуроченого до Міжнародного дня людей з інвалідністю, в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради вручили продуктові набори 30 сім’ям, де виховуються діти з інвалідністю.

Така благодійна акція відбулася у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна», йдеться на сайті мерії Луцька.

Розпочинаючи захід, начальник управління Ліна Галан зауважила: «Кожна громада відповідно до рівня свого розвитку, пріоритетів та можливостей формує соціальну та економічну політику щодо осіб з інвалідністю. Вклоняюся батькам, які виховують діток з особливими потребами, за терпіння, доброту, віру та любов».

Керівник Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк побажала усім присутнім: «Рясних Божих благословінь Вашим родинам, радості на серці, спокою в душі, сил та здоров’я». Також розповіла про діяльність організації, допомогу людям з інвалідністю, яка надається та вручила запрошеним продуктові набори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.