Як носити теплий жилет стильно в будь-яких умовах?*

Як носити теплий жилет стильно в будь-яких умовах?*
Теплий жилет – чудовий спосіб зігрітися восени, коли ще не надто холодно, але тонка літня куртка чи сорочка вже не дозволяє почуватися достатньо комфортно. А ще ця річ дозволяє виглядати особливо стильно та оригінально. Для цього потрібно спочатку підібрати брендовий одяг тут – https://m1outlet.net/muzhskaya-odezhda/zhilety. Другий крок - дізнатися, як його поєднувати з іншими речами. Гарна новина полягає в тому, що жилет чудово пасує до різних стилів гардеробу – від невимушеного до формального.

Брендовий чоловічий одяг для формальних випадків

Якщо ви плануєте відвідати формальний захід восени чи навесні, але не хочете приховувати святковий одяг під курткою, жилет може бути ідеальним вибором. Люди будуть бачити ваш піджак, краватку, сорочку.

Варто вибирати приталений жилет, оскільки вільні та мішкуваті речі псують офіційне враження від одягу. Вибирайте більш облягаючі варіанти. Пам’ятайте й про колір – для формальних заходів яскрава палітра не підходить. Краще звернути увагу на сірий, чорний, коричневий чи темно-синій. Підбирайте речі в однаковій палітрі.

Напівформальний жилет

У вас запланована зустріч з колегами по бізнесу в невимушеній атмосфері? Жилет буде вдалим вибором. Він дозволяє виглядати елегантно, але при цьому додає гардеробу частинку свободи. Це зовсім не те, що стриманий офісний костюм.

Джинси, брюки чінос, черевики, сорочка в клітинку, шапка, металеві чи шкіряні аксесуари будуть чудово поєднуватися з теплим жилетом для напівформального проведення часу.

Ще один варіант перетворення формального стилю у більш невимушений – надягнути сорочку, далі жилет і легке пальто.

Кежуал

Для звичайної прогулянки по місту можна поєднувати жилет з багатьма речами: джинсами, спортивними штанами, кросівками, кедами, черевиками, бейсболкою тощо. Однак зі спортивними речами такий одяг все ж використовується досить рідко. Найчастіше його вибирають для формального та напівформального стилю.

Головне – виглядати не надто яскраво. Не надягайте надто широкий жилет, інакше ризикуєте стати схожим на рекламу шин «Мішлен».

Що вибрати?

Важливе правило – намагайтеся підбирати жилет відповідно до кольору тих речей, які плануєте з ними носити. Стилісти взагалі рекомендують використовувати в гардеробі не більше 2 (максимум 3) кольорів. Темні тони є більш офіційними, яскраві та різнокольорові моделі краще пасують до невимушеного проведення часу.

Для оптимальної універсальності жилет має бути однотонним, щоб ви могли легко використовувати його в різних образах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: жилет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як носити теплий жилет стильно в будь-яких умовах?*
13 жовтень, 2020, 13:24
Чохли на iPhone 12*
13 жовтень, 2020, 13:02