Які бувають неполадки пластикового вікна*

Які бувають неполадки пластикового вікна*
Вдома завжди хочеться відчувати себе комфортно, а для створення такої атмосфери потрібно постаратися, тому що враховується велика кількість різних факторів. Одним з них є тепло, зберегти яке в приміщенні не так просто, адже навіть найменші щілини запускають в кімнату таке неприємне холодне повітря. Найбільш часто такі щілини утворюються біля вікон, тому не так давно люди масово почали переходити на пластикові вікна, які набагато краще зберігають тепло.

Здавалося б, поставив вікно і насолоджуєшся приємною температурою повітря, але все ж і воно може ламатися. Існують спеціальні компанії з ремонту пластикових вікон. Наприклад, в Києві та Київській області одними з кращих є "Вікна Сервіс", які вже встигли зарекомендувати себе, як високопрофесійних фахівців. Так, на сайті ви можете ознайомитися з ними більш детально і дізнатися про вартість послуг.

Причини неполадок

Фахівці виділяють кілька причин, які призводять до несправностей пластикового вікна:

• Неправильне виробництво вікон.
До цієї групи належать поломки, при яких на склі з внутрішньої сторони склопакета з'являється волога, внутрішні скла злипаються, провисають стулки, ламаються фурнітурні елементи або ж ущільнювальна гумка погано прилягає.
• Неправильний монтаж.
Кривий монтаж не за рівнем, затирання стулки або ж ситуація, коли вона погано прилягає, скупчення води у
водовідвідному жолобі та проникнення холодного повітря через закрите вікно - все це говорить про неправильний монтаж.
• Неправильна експлуатація.
Складний процес відкривання та закривання вікна, поломка рухомих елементів, пошкодження ущільнювальної гумки, поява тріщини на склопакеті означає неправильний догляд за вікном.

Найчастіші неполадки

До найбільш поширених поломок пластикового вікна можна віднести наступні ситуації:

• Продування між стулкою і рамою.
У більшості випадків це викликано порушенням герметичності між рухомою і нерухомою частинами вікна. Це викликано поганим доглядом за вікном або ж тим, що вікно занадто довгий період перебувало у відкритому стані. У такому випадку необхідне регулювання віконної фурнітури, яку проводять фахівці.
• Розбитий склопакет.
Причини розбиття можуть бути різними, але варто уточнити, що самостійно впоратися з цією проблемою не вийде, так як необхідна заміна не одного скла, а всього склопакета, адже всередині нього знаходиться осушене повітря (домогтися цього можна тільки в заводських умовах).
• Випадання стулки.
Це відбувається у випадках, коли віконну ручку повертають у відкритому стані. Справитися з цим можна і самостійно, але все ж краще звернутися до фахівця, щоб не зробити ще гірше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.