На Волині замість дешевих «швидких» в поляків купили дорогі, але в українців

На Волині замість дешевих «швидких» в поляків купили дорогі, але в українців
Територіальне медичне об’єднання у Любомльському та Шацькому районах купили дві «швидкі» класу С на базі Mersedes Sprinter.

Київській фірмі заплатять 2,5 мільйона гривень, - пишуть Наші гроші з посиланням на Вісник державних закупівель.

На тендер також подавала заявку польська компанія «АМЗ Кутно» («AMZ-Kutno» Sp. z o.o), яка пропонувала автомобілі за 173 тис євро, або близько 1,8 млн грн. Однак дешевша у півтора рази заявка відхилили через формальні претензії.

Гарантійний лист та довідку про матеріально-технічну базу підписала уповноважена «АМЗ Кутно» Марина Дворецька, а не власник і президент фірми Ярослав Стаховський. Також польська фірма не надала довідку про наявність працівників відповідної кваліфікації, яких залучать до виконання договору, та довідку про виконання аналогічних договорів складену за формою, згідно із вимогами українських чиновників.

Відтак єдиними конкурентами були «Ілатанмед» та фірма «Астра-Мед», які останнім часом розігрують між собою тендери державних установ.

«Астра-мед» є дочірнім підприємством компанії «Астра Люкс» Ольги Сергеєвої, заступниці голови Солом’янської районної організації Партії регіонів Максима Луцького.

Фірма «Ілатанмед» зареєстрована на Ольгу Писану, бухгалтерку держпідприємства «Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро з дослідним виробництвом» Інституту фізики напівпровідників та ТОВ «Фірма Крас». Держструктуру очолює Федір Саворовський, якому також належить і «Крас». В останньому скликанні Голосіївської районної ради в Києві він був депутатом від БЮТ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво, а де ж ті швидкі, що Клімчук місяць назад презентував, так їх в місті і не видно...
Відповісти
Відстоюються.
Відповісти
Зрозуміло,що у поляків,дибелю,вкрасти не вдалося б.А тут,кієвскіє паацани всьо парєшалі....
Відповісти
Останні новини
На Волині замість дешевих «швидких» в поляків купили дорогі, але в українців
23 липень, 2013, 09:34