Україна мусила покарати «яєчного хулігана», ‒ політолог

Україна мусила покарати «яєчного хулігана», ‒ політолог
Умовний термін - найкраще покарання для «яєчного хулігана» з Запоріжжя, - вважає політолог Вадим Карасьов.

«Покарати винного було необхідно, адже на кону стояла репутація країни. Україна відреагувала м'яко, що і вилилося в умовному терміні. Але ж і сам Коморовський на цьому уваги не загострював», - цитує експерта Izvestia.kiev.ua.

Нагадаємо, через півтора тижня «яєчний» скандал у Луцьку дійшов до логічного завершення. Хлопцеві із Запоріжжя, який розчавив на плечі у президента Польщі Броніслава Коморовського яйце, дали рік умовно. Таке рішення Луцький райсуд ухвалив 22 липня.

«Молоду людину засудили за хуліганство», - сказали в управлінні МВС Волинської області.

Нагадаємо, 14 липня, під час візиту Президента Польщі Броніслава Коморовського до Луцька з метою вшанування жертв Волинської трагедії, юнак, підійшов до глави сусідньої держави і розчавив на його плечі яйце.

Хлопець прийшов на захід зі символікою "Свободи", проте, як виявилося він належить до проросійської громадської організації "Слов'янська гвардія". Керівники організації заявили, що й гадки не мали про хуліганський задум свого колеги.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: "ЯЄЧНИЙ ТЕРАКТ" В ЛУЦЬКУ


Після інциденту з молодиком у присутності адвоката поспілкувалися правоохоронці. Як стверджують стражі закону, хлопця після кількагодинного допиту відпустили. Після цього відомостей про хулігана у пресі не з’являлося.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Мусити" - це як?
Відповісти