Міністр МНС Білорусі подякував волинським рятувальникам

Міністр МНС Білорусі подякував волинським рятувальникам
Міністр з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь Володимир Ващенко висловив подяку працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління ДСНС України у Волинській області.

Посадовець вдячний за надання допомоги білорусам, які постраждали внаслідок зіткнення двох автобусів 11 липня біля села Воля-Любитівська Ковельського району, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

«Ми високо цінуємо сприяння психологів відділу роботи з особовим складом Центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, зокрема особисто старшого лейтенанта служби цивільного захисту Дейнеко Романа Степановича, а також надану психологічну допомогу постраждалим дітям та їхнім батькам на місці дорожньо-транспортної події і у пункті тимчасового перебування у санаторії «Турія» м. Ковель», ‒ сказано у листі Володимира Ващенка до Голови ДСНС України Михайла Болотських.

Він також наголосив, що сподівається на подальший розвиток білорусько-української співпраці в сфері попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося, 11 липня внаслідок ДТП на трасі Луцьк – Ковель у районі села Воля-Любитівська Ковельського району Волинської області загинуло 8 осіб, зокрема 1 дитина та водій автобуса – громадяни Білорусі та 6 громадян України (пасажири). Ще 36 осіб були травмовані: 26 громадян Білорусі (з них 17 дітей), 1 громадянин Болгарії (водій туристичного автобуса), 9 громадян України (з них 2 дитини).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міністр МНС Білорусі подякував волинським рятувальникам
25 липень, 2013, 13:26