ФлайzZzа презентувала новий інтернет-сингл

ФлайzZzа презентувала новий інтернет-сингл
Луцький гурт «ФлайzZzа» надав нового життя своїй старій пісні «Шуруй звідси!» – в інтернеті виклали свіжий інтернет-сингл.

Як пише сайт гурту, свого часу «ФлайzZzа» приділила мало уваги пісні «Шуруй звідси!».

Вперше офіційно цю пісню можна було почути в альбомі «Тепло за годину» 2006 року. На тому ж диску можна було помітити і латино-версію «Шуруйки» (так її називає в трек-листах сам гурт) від DJ 40A (СорокА), яка була заголовною в турі Україною «DJuice Dance Festival» під час батлів танцювальних команд.

Через деякий час, дізнавшись, що ця пісня страшенно сподобалась шанувальникам, команда вирішує перезаписати «Шуруй звідси!» у новій версії для своєї платівки «Глобальне потепління», що з’явилась на світ у 2011 році.

У тому ж 2011-му ця пісня виходить ще в одній цікавій компіляції «По-Вільно» від Сашка Положинського, який ще від першого альбому «ФлайzZzи» вподобав цей трек, і ось вже тривалий час разом із студією «Кофеїн» готував свою версію для збірки. У «По-Вільно» пісня має назву «Забирайся геть» за ключовими словами з тексту.

Словом, матеріалу назбиралося більше, ніж потрібно для того, щоб саме зараз «ФлайzZzа» виклала його окремим інтернет-синглом на своєму сайті.

Там же можна переглянути два концертні відеозаписи 2006 та 2010 років.

До слова, у січні «ФлайzZzа» вирушила у клубний тур Україною. У рідному Луцьку гурт виступить 18 лютого, місце зустрічі – пивний клуб «Оболонь».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ФлайzZzа презентувала новий інтернет-сингл
10 лютий, 2012, 10:34