Купити гідронасос в Україні на сайті hydromarket.com.ua*

Купити гідронасос в Україні на сайті hydromarket.com.ua*
У різних галузях народного господарства України широко використовується гідравліка – сукупність агрегатів та вузлів, котрі працюють з допомогою рідкого носія енергії. Склад системи, яку вони утворюють може бути варіативним, тобто визначається призначенням та умовами роботи, задачами, які потрібно вирішити. Ключовим пристроєм серед них є гідравлічний насос, який можна назвати технічним серцем гідросистеми.

На вітчизняному ринку купити гідронасос доволі просто, адже в продажі представлено безліч моделей агрегатів, які суттєво відрізняються одна від одної по різним признакам. Вибір ідеального варіанту може бути дуже складним, ось чому варто звертатися по допомогу до експертів.

Особливості та призначення гідравлічного насосу
Гідравлічний насос представляє собою гідромашину, котра перетворює один вид енергії на інший, яка тут же направляється для виконання корисної роботи. Проте основними функціями пристрою є наступне:

забезпечення постійної циркуляції робочої рідини по замкнутому контуру, тобто насос гідравлічний заставляє потоки носія переміщуватися всередині системи від одного агрегату до іншого;
нагнітання тиску всередині системи до заданого рівня та підтримка його в необхідному діапазоні, причому величина напору на різних ділянках трубопроводу може відрізнятися.


Виконання таких задач гідронасосом дозволяє системі подавати гідравлічну рідину по горизонталі та вертикалі, долати опір сили тяжіння, та виконувати корисну роботу за допомогою підключеного оснащення.

Оскільки саме гідронасос є найважливішим компонентом системи, до його якості та можливостей висуваються високі вимоги. Тобто, пристрій має бути:

надійним та безвідмовним;
довговічним;
здатним працювати у складних умовах при постійному та інтенсивному навантажені;
придатним до ремонту;
економним в плані споживання ресурсів;
високоефективним в роботі;
багатофункціональним;
сумісним з різними агрегатами та обладнанням.


Асортимент гідронасосів, представлених в Україні
Найуживанішими в нашій країні є насоси об'ємного типу, які на відміну від динамічних гідромашин, працюють, змінюючи розміри та місткість (об’єм) робочих камер. Такі агрегати можуть мати різну конструкцію та функціональні елементи, завдяки чому змінюються їх можливості, сфера застосування, ефективність роботи і т.п.

Найбільшого поширення набули наступні типи гідравлічних насосів:

шестерний, котрий функціонує за рахунок взаємодії двох зчеплених між собою шестерень; це дуже простий за будовою агрегат, невеликий, легкий та недорогий, з відносно невисоким ККД (85%); використовують його у системах із тиском 15-20 МПа та оборотами до 9 тис. за хвилину;
плунжерний та поршневий – майже аналогічні моделі, котрі використовують в якості робочих елементів плунжери та поршні відповідно; витискувачі можуть розміщуватися радіально та вздовж осі (аксіально), що впливає на технічні характеристики і можливості пристроїв; загалом такі гідронасоси здатні функціонувати при тиску вище 40МПа, видавати ККД більше 95% та працювати дуже точно; їх недоліками є висока ціна та шум під час експлуатації;
шнековий насос побудований з використанням шнеку, котрий дозволяє перекачувати дуже в’язкі та неоднорідні рідини з різноманітними включеннями у двох напрямках; це вузькоспеціалізовані гідромашини, які застосовуються у будівництві та промисловості, інших галузях;
пластинчастий – агрегат, здатний працювати при оборотах в 1000-1500 за хвилину та тиску не вище 14МПа; такий насос функціонує рівномірно, тихо та плавно, економно споживає ресурси, що дуже важливо.

Від чого залежить ціна гідронасосів?
Вартість агрегатів формується під впливом багатьох чинників, серед яких значиться наступне:

тип та особливості конструкції;
робочі параметри та можливості, додаткові опції;
розміри та вага;
матеріали, з яких зроблені елементи гідромашини;
стан (нові вироби дорожчі вживаних);
країна походження та репутація фірми-виробника, її популярність та доля на ринку;
відносини між продавцем та виробником, їх цінові політики.

Найкращі умови для покупки гідравлічного обладнання, насосів в тому числі, пропонують офіційні представники виробників (дилери). Саме вони мають доступ до всього модельного ряду, виконують поставки без посередників та працюють по ексклюзивному прайсу. В Україні дилером багатьох брендів та менш популярних марок є компанія «Гідромаркет» (hydromarket.com.ua), де можна недорого придбати товар та отримати професійну консультацію від компетентних менеджерів абсолютно безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.